Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Romuald

Статус: Offline Зареєстрований: 25.04.2008 Повідомлення: 15 Звідки: Riga, Latvia
|
Додано: 03 Грудень 2008 17:07 Заголовок повідомлення: HELP kak pravelno podklju4it' relu6ki na galogenki? |
|
|
Privet Zazovodi
U menja neskolko voprosov?
Ja kupil dve fari ot Ladi, pod lampo4ku H4 no ne posmotrel podojdut li oni na moj zaz 968A 1977 goda vipuska? Po4ital na forume ktota govorit 4to podhodit a ktota govorit 4to net, tak kak na samom dele?
Vtoroj vopros skolka relu6ak nado 2 ili 4? I Kak pravelno ih podklju4it'? Est' li polnocenaja shema?
Vot i6o, kogda vklju4ae6 dalnij svet dolzni goret' obe nitki lampo4ki ili toka odna?
Nu i poslednij, kakije lampo4ki pokupat', na xenon poka6to s dengami tugovato, a vot gologenki s sinem ottenkom potenul bi.
Zaranie spasibo 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
VORON Главный ЗАЗовод Орловщины

Статус: Offline Зареєстрований: 04.01.2008 Повідомлення: 2493 Звідки: Россия, Орловская область
|
Додано: 03 Грудень 2008 17:29 Заголовок повідомлення: |
|
|
Читается с трудом. Элементы оптические от 2101 подходят один в один. Релюшек на свет надо 2: одну на ближний одну на дальний, и при включении света горит соответственно по одной нити в каждой фаре. Что касается лампочек я себе брал OSRAM H4 NIGHT BREAKE за 495р пара. Светят отлично что на зазике что в жигулях. Схема где то была на ветке, если не найдёшь нарисую от руки в пайнте.
_________________ Искать и не сдаваться! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Romuald

Статус: Offline Зареєстрований: 25.04.2008 Повідомлення: 15 Звідки: Riga, Latvia
|
Додано: 03 Грудень 2008 17:45 Заголовок повідомлення: |
|
|
Sory za crazy russian, prosto ruskimi bukvami trudno pisat'
Shemki na6ol no ne ponjatno gde stavit' predohronitel' pered ili posle kotu6ki, narisuj pozalusta esli ne trudno 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
sanitar лентяй

Статус: Offline Зареєстрований: 29.11.2005 Повідомлення: 11632 Звідки: Киев Моє авто: 968м
|
Додано: 03 Грудень 2008 17:50 Заголовок повідомлення: |
|
|
а вот это уже камень преткновения.там кажется на 2 или 3 страницы было споров как лучше.вобщем каждый делает как считает правильным.я буду ставить до реле по предохранителю на каждую релюху.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
VORON Главный ЗАЗовод Орловщины

Статус: Offline Зареєстрований: 04.01.2008 Повідомлення: 2493 Звідки: Россия, Орловская область
|
Додано: 03 Грудень 2008 18:48 Заголовок повідомлення: |
|
|
Согласен с sanitar по одному перед каждой катушкой
_________________ Искать и не сдаваться! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
solja

Статус: Offline Зареєстрований: 09.10.2008 Повідомлення: 457 Звідки: Львів Моє авто: 968-м
|
Додано: 04 Грудень 2008 00:56 Заголовок повідомлення: |
|
|
Можна зробити такий варіант на 2-х реле. є реле одразу з запобіжниками в одному корпусі. реле 30А. при умові галогенок 55/60Вт. якщо більше, то бажано 40А. Запобіжник на саме реле по бажанню. де їх можна поставити? а замість тих запобіжників що йдуть на фари після перемикача на рулі (в штатній схемі). В мене особисто стоїть жигульовський блок запобіжників (на плоскі запобіжники), то там пів колодки вільних запобіжників. яким обовязково знайду приміну.
Особисто в мене схема на 3-х реле. Але, я буду ставити на 5-х реле. вимикач який вмикає габарити, через нього йде все світло. і він дуже гріється, в свою чергу погіршується котакт - ефективність свічення фар. контакти підгорають, і вимикач виходить з ладу. я його розвантажив через реле.
нехай щастить в роботі. буть досить уважним. на схемі все гарно. а от тільки залізиш в провода, мало тобі непокажеться. 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Веталь

Статус: Offline Зареєстрований: 24.09.2006 Повідомлення: 2490 Звідки: Горловка Моє авто: ЗАЗ 968 цвет: Монтекарло
|
Додано: 04 Грудень 2008 14:43 Заголовок повідомлення: |
|
|
solja писав(ла): |
Можна зробити такий варіант на 2-х реле. є реле одразу з запобіжниками в одному корпусі. реле 30А. при умові галогенок 55/60Вт. якщо більше, то бажано 40А. Запобіжник на саме реле по бажанню. де їх можна поставити? а замість тих запобіжників що йдуть на фари після перемикача на рулі (в штатній схемі). В мене особисто стоїть жигульовський блок запобіжників (на плоскі запобіжники), то там пів колодки вільних запобіжників. яким обовязково знайду приміну.
Особисто в мене схема на 3-х реле. Але, я буду ставити на 5-х реле. вимикач який вмикає габарити, через нього йде все світло. і він дуже гріється, в свою чергу погіршується котакт - ефективність свічення фар. контакти підгорають, і вимикач виходить з ладу. я його розвантажив через реле.
нехай щастить в роботі. буть досить уважним. на схемі все гарно. а от тільки залізиш в провода, мало тобі непокажеться.  |
у меня стоят сразу с предохранителями.
Класная штука.
_________________ Оставим дома дела и будни серые. Давай уедем туда, где нету времени! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
WildMan
Статус: Offline Зареєстрований: 10.12.2003 Повідомлення: 441 Звідки: Россия Моє авто: ЗАЗ 968М "Милка"
|
Додано: 09 Грудень 2008 08:34 Заголовок повідомлення: Re: HELP kak pravelno podklju4it' relu6ki na galogenki? |
|
|
Romuald писав(ла): |
Privet Zazovodi
U menja neskolko voprosov?
Ja kupil dve fari ot Ladi, pod lampo4ku H4 no ne posmotrel podojdut li oni na moj zaz 968A 1977 goda vipuska? Po4ital na forume ktota govorit 4to podhodit a ktota govorit 4to net, tak kak na samom dele?
Vtoroj vopros skolka relu6ak nado 2 ili 4? I Kak pravelno ih podklju4it'? Est' li polnocenaja shema?
Vot i6o, kogda vklju4ae6 dalnij svet dolzni goret' obe nitki lampo4ki ili toka odna?
Nu i poslednij, kakije lampo4ki pokupat', na xenon poka6to s dengami tugovato, a vot gologenki s sinem ottenkom potenul bi.
Zaranie spasibo  |
Схему соединения и общий вид подключения можно посмотреть в моей галерее. У меня это реализовано и работает.
_________________ "Я сижу у окна. Вспоминаю юность.
Улыбнусь порою, порой отплюнусь." И. Бродский |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|