Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
slon

Статус: Offline Зареєстрований: 09.10.2007 Повідомлення: 238 Звідки: Lviv
|
Додано: 11 Червень 2008 01:28 Заголовок повідомлення: зАз 965 (1963) slon |
|
|
ЗАЗ 965 1963 року випуску.
От і я вирішив розказати історію як я став власником Запорожця.
Не знаю чому, але мені завжди подобалась ця машина. І от в 2001…….
Якось передивляючись газету авто оголошень я знайшов горбатий за 250 у.о., так для приколу показав дружині, а вона сказала: «Давай купуємо». Я подзвонив, мені сказали що мотор перегріли і залягли кільця, зато ціна знизилась до 200 у.о. Поїхали подивитись. Недавно помальована, вікна затемнені (коли здирав виявилось що плівка була наклеєна в чотири шари) двох місна (замість задніх сидінь стояли дві здоровенні колонки) пердні сидіння від Гольфа, задні ліхтарі також затоновані…….. Короче кажучи пацаняча машина ,але знав якщо не куплю то можливо і ніколи не куплю. Так я за весільні гроші купив машину . А через два місяці дістав права.
І от почалось, здер тонування, спиртом відмив задні ліхтарі, вернув на місце задні сидіння…… розібрав салон і звичайно намагався завести, За допомогою сусідів нам це вдалось, але тільки заглушили вона перестала заводитись що їй не роби. Десь два роки машина стояла, я все намагався її завести, і попри це переробляв салон. Потім я перетягнув її на свою роботу до одного старого майстра, шо майстер то майстер УРА машина поїхала , каталась вся фірма, навіть шеф
Я почав їздити на роботу на машині. Але після пари зим почала злазити фарба і потрібно було малювати, і мотор робити, ато цей ричав і брав масло як двохтактник
Трохи розкажу що я зробив з своєю машиною.
Було куплено двигун 966Г 86 р.в, повністю перебрав, все що було можливо поміняв на нове, слава богу запчастини мав.
Викинув шкворні поставив поворотні кулаки.
Кузов був перемальований(довбані маляра,схалявили).
Ну і купу всякого іншого………………
Якщо чесно то стидно що за скільки років я таки не зробив з нього те що хотів.
Таким він був.
В процесі.......
Прийшлось вирізати в морді дірку, так як не вдалось вирівняти
Таким він став.....
Трицяточка.

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
madmobile

Статус: Offline Зареєстрований: 08.09.2007 Повідомлення: 4179 Звідки: UA.Kiev,Vishorod Моє авто: 968М red; 965A 1966
|
Додано: 11 Червень 2008 08:53 Заголовок повідомлення: |
|
|
Дуже класний вигляд має машинка!!!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Voytik

Статус: Offline Зареєстрований: 17.04.2003 Повідомлення: 13605
|
Додано: 11 Червень 2008 12:00 Заголовок повідомлення: |
|
|
хороший початок нової історії в Гаражі так тримати! 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
ZIPPER-SKRIPERS аХтУнГ

Статус: Offline Зареєстрований: 20.08.2007 Повідомлення: 1017 Звідки: КИЕВ Моє авто: Dodge Ram, Opel Tigra Twin Top
|
Додано: 11 Червень 2008 13:03 Заголовок повідомлення: |
|
|

_________________ Дорогу осилит идущий |
|
Повернутися до початку |
|
 |
4ico

Статус: Offline Зареєстрований: 21.11.2007 Повідомлення: 124 Звідки: Львів Моє авто: ЗАЗ 968м
|
Додано: 11 Червень 2008 14:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
Класна машинка , у Львові ше на одного заза стало більше
_________________ Україна без Запорожця як корова без молока=)))...
Продам свого Зазіка(((.. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
slon

Статус: Offline Зареєстрований: 09.10.2007 Повідомлення: 238 Звідки: Lviv
|
Додано: 12 Червень 2008 18:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
Дякую
Почала тріскати фарба, такщо скоро займусь кузовом знов, вже навіть фарбу, шпаклівку..... купив.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|