Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
василь зі бродів ,(львів) Гість
|
Додано: 26 Тра 2004 16:11 Заголовок повідомлення: все про заз |
|
|
поможи мені перчик я хочу перестановити двигун , від заз 968 м, куди нести документи , що робити , бо трохи не подобається , сила рідного двигуна, хочеться трохи більшого, і ще одне , ти часом не знаєш , адресу , нашого львівского клубу, (заз козак)бо я туди хочу всупити, але не знаю адреси, поможи чим можеш моє мило vasil_p@bk.ru
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
Додано: 26 Тра 2004 16:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
я тут ходжу під ніком derec
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
h@voc Основатель Клуба

Статус: Offline Зареєстрований: 15.04.2003 Повідомлення: 2152 Звідки: Kiev
|
Додано: 26 Тра 2004 16:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
Спробуй передзвонити Iринi Денiс, вона з клубу "ЗАЗ-Козак" та думаю, що вона допоможе: 8-067-7387041 або 8-050-5884404.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
Додано: 26 Тра 2004 16:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
дякую всім
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
derec

Статус: Offline Зареєстрований: 28.08.2003 Повідомлення: 12 Звідки: м.Броди Львів обл
|
Додано: 26 Тра 2004 16:22 Заголовок повідомлення: |
|
|
замів один прикол ,коли їдуть всі оглядаться чому , це , так швидко пришлю вам фото своє і зюзера,
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
h@voc Основатель Клуба

|
Додано: 26 Тра 2004 16:37 Заголовок повідомлення: |
|
|
давай 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
derec

Статус: Offline Зареєстрований: 28.08.2003 Повідомлення: 12 Звідки: м.Броди Львів обл
|
Додано: 26 Тра 2004 16:59 Заголовок повідомлення: |
|
|
вже не величка стопка є від і до , оце собі подарунок до дня народження зробив, нарешті відреставрував його , але ти адреси не знаш , бо я свій стартік продав і тепер ,без мобіли, (буде за тиждень-два), бо хочу поставити собі галогенки (аж 4), ти не знаєш , наш генератор видержить,
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
h@voc Основатель Клуба

|
Додано: 27 Тра 2004 12:22 Заголовок повідомлення: |
|
|
адреси не знаю, також не знаю домашнього телефона Iрини.
може тут щось е : http://www.lviv.ua/zazkozak/
а подарунок - гарний 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
derec

|
Додано: 29 Тра 2004 09:42 Заголовок повідомлення: |
|
|
та ні я на цьому сайті був , і писав їм , але відповіді не дочекався , так що не знаю адреси клубу заз козак у львові , так що надія на вас , а так хочеться до вас приєднатися , бо сам , коли щось поламається , не справлю, і знову надія на вас мої щирі друзі по улюбленному авто, як же хочеться , до вас приїхати познайомитися , і до речі відпразнувати своє всуплення
до вашого клубу , так що чекаю ваші відгуки , на мило або vasil_p@bk.ru або vasul_p@ua.fm
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Hunter Гість
|
Додано: 30 Тра 2004 17:13 Заголовок повідомлення: |
|
|
У Львові є такий Кравс Евген він в клубі тел.80322228873,
мило kraws@ipm.lviv.ua
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
derec

|
Додано: 09 Червень 2004 15:02 Заголовок повідомлення: все про заз |
|
|
ну щож я завтра після завта буду мати мобілу , от і вам всім перезвоню, до речі ніхто не знає як правильно поставити , ( зеркальну тоніровку) , що для цього треба правильно зробити, чим обробити скло,, а то зелений ще не знаю як це , робити , а тоніровка є 
_________________ завжди з вами назавжди |
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9913 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 09 Червень 2004 16:48 Заголовок повідомлення: Re: все про заз |
|
|
derec писав(ла): |
...до речі ніхто не знає як правильно поставити зеркальну тоніровку...? |
Есть мнение, что зеркальная запрещена. Советую точно узнать.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Олег Бриллиантовая рука

Статус: Offline Зареєстрований: 23.05.2003 Повідомлення: 3994 Звідки: Вышгород
|
Додано: 10 Червень 2004 08:45 Заголовок повідомлення: Re: все про заз |
|
|
ну щож я завтра після завта буду мати мобілу , от і вам всім перезвоню, до речі ніхто не знає як правильно поставити , ( зеркальну тоніровку) , що для цього треба правильно зробити, чим обробити скло,, а то зелений ще не знаю як це , робити , а тоніровка є  |
derec, раджу тобі не робити дзеркальне тонування. По-перше, це дуже ускладнює керування машиною, особливо в похмуру погоду та ввечері. У мене у кума на М-412 було дзеркальне, коли купив його, то через пів року зняв, бо так і не зміг звикнути. По-друге, згоден з Напалмом, будуть проблеми при проходженні техогляду.
_________________ Я люблю Україну! Будь ласка, поважайте нас! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
derec

|
Додано: 10 Червень 2004 15:00 Заголовок повідомлення: Олег |
|
|
і які , це ти про проходження технічки, так , та там тільки штраф , і до речі , я тільки хочу встановити на задні бокові , і заднє скло, і не вбачаю що за це будуть штрафувати. коли я вас можу застати в чаті, щоб так поговорити порішгати проблеми ,коли чекаю відповідь 
|
Повернутися до початку |
|
 |
derec

|
Додано: 10 Червень 2004 15:13 Заголовок повідомлення: |
|
|
олег і які він мав проблеми , розкажи ,бо я як , 2 місяці тому , купив свій заз , і тепер поволі тюнінгую його, наш сайт записав на свій комп,, і одна надія на вас , бо сам я то майбутній менеджер - і інструмент , майбутній , це комп і телефон, так що надія на вас
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9913 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Олег Бриллиантовая рука

Статус: Offline Зареєстрований: 23.05.2003 Повідомлення: 3994 Звідки: Вышгород
|
Додано: 10 Червень 2004 16:59 Заголовок повідомлення: |
|
|
і які він мав проблеми |
Справа в тому, що дзеркальне тонування дуже затемнює скло. В результаті пагано видно, що робиться ззаду та по боках особливо ввечері та в похмуру погоду. Мій кум таким чином двічи ледь не потрапив до аварії 
_________________ Я люблю Україну! Будь ласка, поважайте нас! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
derec

|
Додано: 13 Червень 2004 21:50 Заголовок повідомлення: |
|
|
чекай у мене в батькає ваз 2107 і у нього є ще досі зеркальна тоніровка , і я коли їзжу на вазі я ще ні разу , не мав проблем, так в темну пору це ( - мінус) зеркальної тоніровки, а так все супер , але ти мені не сказав які будуть проблеми з зеркальною тоніровкою при ТО , які ще раз питаю, бо не знаю а в даі їхати не охота питатись, і коли можна вас застати в чаті нашому чекаю відповідь по чату на мило і аську
|
Повернутися до початку |
|
 |
|