perets
Статус: Offline Зареєстрований: 16.04.2008 Повідомлення: 104 Звідки: Ирпень Моє авто: Луаз, 1.2l, 4х4
|
Додано: 01 Грудень 2016 23:53 Заголовок повідомлення: Зорієнтуйте по цінам. |
|
|
Всим привіт.
прийшов час ставити Луазку на ноги. За зиму все хочу зробити щоб обкатку пройти не влітку при +30. Тому збираю кошти і хочу у вас запитати цінники на деякі запчастини які маю в наявності.
1.
Що це таке знайшов в неті. Цікаво одне. Чому зовнішні діаметри різні, чому різний матеріал та скільки це може коштувати.
2. Тавродригун 1.1. Знятий комплект з коробкою з Луаза. Собі водянку не хочу тому цікавить скільки він може коштувати? Стан. Мотор пройшов фігню із слів попереднього власника. Був знятий для маленького ТО. Бо стояв. Зі слів мотор пройшов до 50 тисяч. В ньому притерались клапана, замінена прокладка голови. Продаватись скоріш за все буде в комплекті з: радіатор, помпа, генератор, стартер, вп та вип кол-ра, каструля воздухана, всі трубки металеві з СО, розш бачок. Тобто все навісне окрім карба.
3. що до карба. На ньому стоїть карб ДААЗ 21081 1107010. З виду як новий, оська др. заслонки тактильно люфту немає. Болти, які прикручують верхню частину до середньої взагалі не мають ознак того що їх хтось крутив. Як заводські.Перв камера має мінімальний наліт. Тобто карб робочий, прикатаний але стан нового. Попер власник говорив що він його купив саме для Луазки...Вірити - не вірити то справа кожного.
Отже. Скільки він може коштувати?
Це фото тої таблички що прикручена до нього.
|
|