Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Ищу номера 56-42 ВНГ

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Олег
Бриллиантовая рука

Статус: Offline
Зареєстрований: 23.05.2003
Повідомлення: 3994

ПовідомленняДодано: 20 Тра 2015 12:39    Заголовок повідомлення: Ищу номера 56-42 ВНГ Відповісти з цитатою

Где-то в 12 году по объявлению на нашем форуме был куплен белый ушанчик.
Продавец перед продажей машины кому-то подарил (может продал) черные номера 56-42 ВНГ Очень ищем эти номера (за вознаграждение).
Прошу всех, кто может помочь в поисках, откликнуться.
Вот его фотки:

docentik
дохуя шутник

Зареєстрований: 23.07.2009
Повідомлення: 2957
Моє авто: ЗАЗ-965А 1965 ЗАЗ-965А 1966

ПовідомленняДодано: 20 Тра 2015 12:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а дубликаты заказать не проще???
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Олег
Бриллиантовая рука

ПовідомленняДодано: 20 Тра 2015 12:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Может мысль. Правда я себе когда восстанавливал один потерянный, попросили принести второй. Узнаю.

docentik
дохуя шутник

ПовідомленняДодано: 20 Тра 2015 13:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Олег писав(ла):
Может мысль. Правда я себе когда восстанавливал один потерянный, попросили принести второй. Узнаю.

думаю если вместо второго номерного знака принести денежный знак, то всё будет норм!!!

Повернутися до початку
Олег
Бриллиантовая рука

ПовідомленняДодано: 20 Тра 2015 13:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Как запасной вариант - возможно. Но может найдутся родные номера Rolling Eyes

format
НекроПедоЗаЗоФил

Зареєстрований: 04.12.2008
Повідомлення: 3875
Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи

ПовідомленняДодано: 20 Тра 2015 14:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Сколько в Украине стоит изготовление комплекта черных номеров?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
docentik
дохуя шутник

ПовідомленняДодано: 20 Тра 2015 14:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

format писав(ла):
Сколько в Украине стоит изготовление комплекта черных номеров?

http://gosznak.com.ua/ru/avtonomera-avtomobilnyye-nomera-na-avto-nomernyye-znaki-regionov.html

Повернутися до початку
Олег
Бриллиантовая рука

ПовідомленняДодано: 20 Тра 2015 14:59    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Восстановление (дубликат) проблематичен, т.к. нет хозяина авто (и нет от него доверенности.) Машину купили, чтобы спасти от деребана. Имея номера на ней без проблем можна ездить. Доверка не оформлялась, т.к. хозяина тогда уже не было Rolling Eyes

Jefferson

Зареєстрований: 29.12.2014
Повідомлення: 178
Моє авто: 968МБ

ПовідомленняДодано: 20 Тра 2015 15:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Олег так просто треба довідка з МРЕО, якщо обидва номери треба виготовляти. Ну і мати при собі тех.паспорт.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення
Олег
Бриллиантовая рука

ПовідомленняДодано: 20 Тра 2015 16:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Jefferson писав(ла):
Олег так просто треба довідка з МРЕО, якщо обидва номери треба виготовляти. Ну і мати при собі тех.паспорт.
Немає документів на право власності! Тільки техпаспорт!

Jefferson

Зареєстрований: 29.12.2014
Повідомлення: 178
Моє авто: 968МБ

ПовідомленняДодано: 20 Тра 2015 16:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

О_О
А хіба, якщо в тебе техпаспорт і машина не заявлена в угон, то це не надає право власності?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення
Олег
Бриллиантовая рука

ПовідомленняДодано: 20 Тра 2015 16:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Теоретично да, але сумніваюсь, що в МРЕО без власника і доручення дадуть справку на відновлення номерів. Тим більше, що машина повністю розібрана. Як що відомо, що номери просто були віддані типу для гаражних воріт людиною, яка розпродавала жужик, то просто намагаємось спочатку знайти ці номери. От якщо ніяк не вийде - будемо думати за варіант дублікатів.

Corename
Капитан Улитка
Капитан Улитка

Зареєстрований: 02.06.2008
Повідомлення: 2090
Моє авто: Белый Челленджер 968М 1993, Geely MK 2013

ПовідомленняДодано: 02 Червень 2015 08:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Если есть техпаспорт, то можно заказать дубликаты обеих номеров. Доверенность для этого не нужна - только техпаспорт. И "на лапу" тоже не нужно давать. Я лично сам так делал.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Олег
Бриллиантовая рука

ПовідомленняДодано: 02 Червень 2015 08:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ок. Спасибо.

GRDEY

Зареєстрований: 11.12.2008
Повідомлення: 361
Моє авто: ГАЗ-21Р 1970

ПовідомленняДодано: 04 Червень 2015 21:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

http://gaz21.su/index.php?showtopic=16317
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
format
НекроПедоЗаЗоФил

Зареєстрований: 04.12.2008
Повідомлення: 3875
Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи

ПовідомленняДодано: 04 Червень 2015 23:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Через недельку хочу вам показать кой чего. В свете планируемого мегаслета, будет и осуществимо по передаче.
Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3185
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 04 Червень 2015 23:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

GRDEY це zuzikoff
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум