Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Hammer Великий Комбинатор

Статус: Offline Зареєстрований: 06.08.2008 Повідомлення: 2524 Звідки: г.Лиман, Донецкая обл, УКРАИНА!!! Моє авто: ЗАЗ 965, 61г.в.- был :(
|
Додано: 30 Серпень 2013 12:26 Заголовок повідомлення: Затяжка кузова винилом вместо покраски |
|
|
Вот смотрю я на свой кузов и в очередной раз хочется мастеру который готовил его к покраске оторвать руки. заднюю панель уже перекрашивал потому как краска вместе с шпаклей и грунтом поотпадала кусками. На данный момент имеем - три трещины на крыше и три на крышке багажника.
И тут случайно наткнулся на видео где авто полностью затягивают винилом. Почитав отзывы и посмотрев ассортимент пленок увидел, что пленки хоть попой жуй, на любой вкус и цвет.
Теперь вопрос, может знает кто расценки на поклейку этой самой пленки? Не получится ли дешевле и качественнее затянуть кузов, а не покрасить?
С Уважением ваш... 
_________________ зовут меня- Веталь  |
|
Повернутися до початку |
|
 |
petertuning

Статус: Offline Зареєстрований: 17.06.2004 Повідомлення: 2557 Звідки: kiev
|
Додано: 30 Серпень 2013 13:13 Заголовок повідомлення: |
|
|
под пленку надо готовить кузов что и под покарску. а что бы под пленкой не ржавел-еще и красить.
_________________ тюнинг навсегда |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10319 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 30 Серпень 2013 15:39 Заголовок повідомлення: |
|
|
Петя дело говорит - под плёнку тоже тщательно віготавливать надо.
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |

Статус: Offline Зареєстрований: 06.08.2008 Повідомлення: 2524 Звідки: г.Лиман, Донецкая обл, УКРАИНА!!! Моє авто: ЗАЗ 965, 61г.в.- был :(
|
Додано: 30 Серпень 2013 15:58 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я, впринципе, согласен, но те места которые сейчас полопались я и сам выготовлю, но вот красить прийдется полностью, потому как локально не получится.
Вот и спрашиваю, что дешевле и качественней? Просто цены на поклейку не знаю?
|
Повернутися до початку |
|
 |
petertuning

Статус: Offline Зареєстрований: 17.06.2004 Повідомлення: 2557 Звідки: kiev
|
Додано: 30 Серпень 2013 16:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
на поклейку цены не бюджетные однако. если ровная поверхность (а в горбатом ее НЕТ) то цена ниже
_________________ тюнинг навсегда |
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 30 Серпень 2013 16:26 Заголовок повідомлення: |
|
|
Тока что, по телефону, пообщался с мастером одного из Донецких СТО и что он мне сказал.
"Горбатого я представляю, но нужно на месте смотреть и определяться. Цена будет, ну это приблизительно, от 6000 до 8000. Это материал и работа."
На вопрос что практичнее покраска или винил - "Практичнее винил, не требует идеальной выготовки под поклейку, устойчив к УФ и мелкому гравию".
Ну кахта так.
Получается, по цене, практически один в один с покраской.
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3185 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 30 Серпень 2013 20:22 Заголовок повідомлення: |
|
|
вініл дешевше якщо не рахувати виготовлення машини під пофарбуванн чи поклейку! але і це залежить від вінілу, так як є такий який коштує 80грн за погонний а є наприклад ті хром плівки які від 450 за метр починаються. На Мку треба десь 10-12 метрів на матіз тре було 8, для горбіка також вийде до 8м. + робота орієнтовно 2000-3000грн. для народу.
ціни озвучив колега який тим професійно займається.
http://avtoplenka.lviv.ua/
жаль сайт давно не оновлювали, машин дуже багато, не мають на то часу
_________________ Мій стиль, не ваша мода. |
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 31 Серпень 2013 10:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
Roskо Пасибо.
|
Повернутися до початку |
|
 |
$RONSON$ Холодостойкое Усиленное устроЙство

Статус: Offline Зареєстрований: 30.11.2010 Повідомлення: 689 Звідки: Харьков Моє авто: ЗАЗ 968а,ЗАЗ 965 (продан) (ЗАЗ 968м (продан),ЗАЗ 965а(продан))
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3185 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 01 Вересень 2013 22:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ронсон іди взнай ціну умнік
Так для саморозвитку, знайомий має сервіс по мерсах, бмв і поршаках. так от, бмв покриває днище своїх авто спеціальним герметиком який через пульвер наноситься на днище і дає гарантію 30 років гарантії на дане покриття а саме його стійкість до корозії металу під ним і захисту його від мінімальних пошкоджень. ціна одного тюбика цього оригінального герметика близько 30-35 доларів. на машину а саме ЗАЗік потрібно 12 тюбиків, і це тільки днище без арок і інших порожнин. тобто 12*35=420 доларів за самий лише герметик на днище. але це дрібниці, так як перед тим як його наносити потірбно днище пофарбувати ананлогічно як і машину ззовні аби був максимальний ефект. а це як ви знаєте вийде по матеріалах з роботою в баксів 300. а потім ще нанесення герметика і того аби покрити днище треба 800 долярів + арки вийдуть ще мінімум 400 долярів. і це тільки низ...
|
Повернутися до початку |
|
 |
$RONSON$ Холодостойкое Усиленное устроЙство

Статус: Offline Зареєстрований: 30.11.2010 Повідомлення: 689 Звідки: Харьков Моє авто: ЗАЗ 968а,ЗАЗ 965 (продан) (ЗАЗ 968м (продан),ЗАЗ 965а(продан))
|
Додано: 25 Вересень 2013 16:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
Roskо
Специально узнал у человека который покрасил себе машину такой жидкой резиной! Цена одинаковая, что поклеить плёнку, что покрасить жидкой резиной! Красили Lexus IS покраска обошлась 7000 грн!
_________________ Дави на газ у тебя же ЗАЗ)))) |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 25 Вересень 2013 18:21 Заголовок повідомлення: |
|
|
а якщо я тобі скажу що ЗАЗ почне Ферарі збирати ти мені повіриш? глянь скільки коштує та "гума" і скільки потрібно її для машини.
|
Повернутися до початку |
|
 |
3JIO ГазетныйКупэМафиози

Статус: Offline Зареєстрований: 09.01.2013 Повідомлення: 405 Звідки: Киев, Лесной масив Моє авто: КАМАЗ 1111
|
Додано: 04 Жовтень 2013 22:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
Пленка не долговечна братиш...
Лучше крась его краской. Моей эМме два капота 135грн и крыша 150грн обошлись по пленке
_________________ Лучше молодая жена и старый автомобиль, чем наоборот... |
|
Повернутися до початку |
|
 |
dozerua

Статус: Offline Зареєстрований: 23.04.2013 Повідомлення: 58 Звідки: ck Моє авто: 968м
|
Додано: 02 Листопад 2013 00:19 Заголовок повідомлення: |
|
|
рідка резина мабуть менш довговічна ніж плівка. після мийки буде відпадати
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 02 Листопад 2013 13:47 Заголовок повідомлення: |
|
|
якщо мабуть то не пиши. її можна зняти тіки спец хімією. вприципі можна і мийкою, але якщо ти почнеш під таким тиском мити, всі будуть мокрі. а машина залишиться без вікон, без фарби і щей помята вся.
|
Повернутися до початку |
|
 |
dozerua

Статус: Offline Зареєстрований: 23.04.2013 Повідомлення: 58 Звідки: ck Моє авто: 968м
|
Додано: 03 Листопад 2013 12:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
Roskо писав(ла): |
якщо мабуть то не пиши. її можна зняти тіки спец хімією. вприципі можна і мийкою, але якщо ти почнеш під таким тиском мити, всі будуть мокрі. а машина залишиться без вікон, без фарби і щей помята вся. |
ми говоримо про різну резину? він з легкістю віддирає ту резину зі скла і ліхтарів
http://www.youtube.com/watch?v=rNY9Dx617N8
ось тут знімає:
здається дуже дегко
http://www.youtube.com/watch?v=0r7xvBSqhOE
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|