Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Після заміни крила та дверцяти, остання не зачиняється(((???
На сторінку 1, 2  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Кузов
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Сотник
Дванадцять стульчаків

Статус: Offline
Зареєстрований: 12.06.2009
Повідомлення: 2202
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 15 Вересень 2011 15:11    Заголовок повідомлення: Після заміни крила та дверцяти, остання не зачиняється(((??? Відповісти з цитатою

Короче кажучи такі обставини: зняв двері, зняв крило, поварив короба, приварив нове крило, пофарбував жужа.

Вчора чіпляв нові двері, не зачиняються Twisted Evil . Ті кляті двері задівають крило (подряпав фарбу Twisted Evil ). Танці з бубоном допомогли зачинити двері, щоб не затікала вода.

ДОПОМОЖІТЬ будь ласка! як ті двері правильно регулювати? чи допоможуть якісь секретні регулювання, чи може щось підпилити? петлі м"яко кажучи фігові, але попередні двері зачинялися як годинник.

Останній раз редагувалося: Сотник (15 Вересень 2011 23:41), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
sanitar
лентяй

Зареєстрований: 29.11.2005
Повідомлення: 11631

ПовідомленняДодано: 15 Вересень 2011 16:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а не приходило в голову что крыло криво приварили?
и название темы измени.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 15 Вересень 2011 21:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

sanitar писав(ла):
а не приходило в голову что крыло криво приварили?
и название темы измени.

мені та назва більше подобалася Wink

яка вже різниця, переварювати якось не хочеться. Варив я сам, старався, щоб все рівно було, правда, завтикав попередньо двері поміряти.

П.С. хто змінив назву??? виправіть помилки Very Happy

Я поменял. А где там ошибки? Embarassed Сам исправь, нажми редактировать первый пост и можно править тему. (Lanc)

Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 15 Вересень 2011 22:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Во-первых варить без примерок соседних элементов было глупо.
Во-вторых на старой двери петли были в напряженном состоянии и двери закрывались нормально, после снятия дверей петли произвольно повисли и хрен их обратно выставишь.
Если уж совсем плохо, то можно под части петель, что прикручены к стойкам подложить квадратные шайбы до тех пор, пока дверь не встанет в проёме. А может и двери хреновые, кто знает. Вон у Мишкозаза родные двери нормально в проёмах были, а новые тупо не вставали и всё Rolling Eyes

For me
Forever...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
John Warner
ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист
ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 15 Вересень 2011 23:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ну не знаю, не знаю, как вы там с дверьми еб... мучаетесь...
В 2003 году летом, оторвало мне дверь водительскую ветром - сам был виноват, встал под ветер кормой, а петли были стары, и кузов слегка ведён Embarassed
Только открыл - ветер рраз! и у меня лишь ручка в руке...
С донора (был у меня, того же оттенка жёлтого) снял водительскую дверь (мою сильно зацарапало о камни, грунт у нас зело каменистый), отвязал огрызки петель, взял заранее приготовленные петли (собирался сменить, да всё руки не доходили, а тут оказия) красного цвета, других не было, и прикрутил на место. Потом к двери прикрутил, и легко и ненапряжно отрегулировал положение двери - благо. у нас ведь дверь регулируется и в проёме (я ещё стукнул пару раз кувалдой, возвращая площадки в кузове на место), и по месту крепления петель...
А крыло, кстати, можно немного болгаркой подработать, мы так изредка делаем с русмобилями - ибо новое кузовное железо ОЧЕНЬ ЧАСТО напрочь не соответствует кузовам... Болезнь даже...
На Ниву однажды дверь новую-новейшую-новячую вообще по всему периметру наружному ободрали болгаркой на 1 мм, по кругу - в заведомо точный и нормальный промеренный проём входить не хотела!

Видимо, уважаемому топикстартеру придётся действовать примерно также... Либо крыло подбивать или подпиливать, либо дверь, либо оба узла...

Повернутися до початку
sanitar
лентяй

ПовідомленняДодано: 15 Вересень 2011 23:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

...либо еще руки Laughing

шутка

Повернутися до початку
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 15 Вересень 2011 23:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

В проєми все залазить, просто вони криво стають. якщо рукою добре припідняти, то можна закрити, навіть, на замок. регулювань не вистачає, от я і питаю, може розсвердлити отвори трохи в дверцятах, щоб крок регулюваня збільшити, чи проставки використати, чи ще щось.

sanitar
лентяй

ПовідомленняДодано: 15 Вересень 2011 23:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

хм,странно.обычно регулировки на двери,а не в крыле хватает чтоб это исправить.петли может сильно убитые уже?
Повернутися до початку
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 15 Вересень 2011 23:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

люфт є, пару градусів, але я думаю, то вже багато.

kastet780

Зареєстрований: 02.06.2010
Повідомлення: 603

ПовідомленняДодано: 17 Вересень 2011 08:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

вообще то сварочные работы проводят с дверьми, которые закрыты на замок с уплотнителем. тогда крыло прихвачивают , а при проваре крыла к стойке, дверь можно снять. это гарантирует прекрасное прилегание плоскостей и четкую работу замков и петель. если уже все сделано, то только напильник и остается. можно расточить отверстия для увеличения хода регулировки, иногда и прокладки подкладывать нужно, а когда и кувалдочкой привалить.
попробуй ослабить завесы на дверях, закрыть их на замок, потом попробуй затянуть петли в натяг так, что бы при открывании они не провисали. на порог настели тряпчину, что бы не подрать краску. может на весу просто не удается их нормально выставить.

Останній раз редагувалося: kastet780 (18 Вересень 2011 07:45), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
LEKS
Авторитетище
Авторитетище

Зареєстрований: 15.04.2003
Повідомлення: 7163

ПовідомленняДодано: 17 Вересень 2011 11:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я думаю кто-то просто не умеет регулировать дверь!

Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 17 Вересень 2011 21:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Дякую, буду пробувати.

П.С. та звичайно я не вмію, тільки вчуся Laughing

Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 23 Жовтень 2011 09:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Короче, я крило трохи приварив не правильно, 4 мм провтикав Crying or Very sad

sanitar
лентяй

ПовідомленняДодано: 23 Жовтень 2011 13:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

нихуя себе "трохи".... Shocked
Повернутися до початку
Gazirovannij

Зареєстрований: 05.03.2007
Повідомлення: 2310

ПовідомленняДодано: 23 Жовтень 2011 13:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Есть ещё один способ без болгарки.

Состоит в растяжке проёма хорошим домкратом.
Поддаётся. Пробовал.
Правда, у меня тогда был удар спереди.
После приварки крыла и установки двери она цепляла на штатных регулировках.

Дверь снимается как и планка замка на стойке.
Две доски по стойкам и между ними - домкрат.
Вся работа по растяжке с контролем размера.
Следует на пару - тройку миллиметров перетянуть в плюс.
Металл как бы "вспомнит" прежнее состояние после снятия домкрата.
Проще говоря "спружинит".
Проконсультироваться с кузовщиками на сколько перетягивать будет весьма нелишне.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
kastet780

ПовідомленняДодано: 24 Жовтень 2011 07:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Если дверной проем не деформирован, то его нельзя тянуть. Можно переклепать крыло, там где оно формерует зазор к двери, то же без болгарки :-) .
Повернутися до початку
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 26 Жовтень 2011 19:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

kastet780 писав(ла):
Можно переклепать крыло, там где оно формерует зазор к двери, то же без болгарки :-) .

Без болгарки це як?
я його походу не до кінця притиснув і приварив (варив сам, ніхто не допомагав, здається добре прижимав, хз). Тепер виходить, що зварні точки на крилі в дверному проємі треба зрізати і приварити правильно.

Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 26 Жовтень 2011 19:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

sanitar писав(ла):
нихуя себе "трохи".... Shocked

це я зм"ягчив своє висловлювання Laughing

kastet780

ПовідомленняДодано: 26 Жовтень 2011 20:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ну если смотреть на последнюю фотку, то там видно, что крыло нужно было дотянуть вперед немного, тогда бы зазор к двери увеличился, и вроди как утопить глубже в середину. Соответственно надо нарисовать вертикальную линию нового зазора на крыле и проклепать молотком ребро крыла, которое формерует зазор, ну а место перегиба нового зазора, где линию рисовал, прижимать металлическим бруском. В глубь его посадить вряд ли получится, хотя если есть зазор к стойке под крылом, то тяжелый молоток через брусок все сделает.
Повернутися до початку
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 26 Жовтень 2011 22:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

блін, фарбу шкода.
так як краще, спробувати молотком погупати, чи краще переварювати?

П.С. згадав, що це нове крило якесь не по розмірах було, не влазило по довжині, хоча ЖУЖ не битий Twisted Evil

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Кузов Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку 1, 2  Наст.
Сторінка 1 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум