Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Ридзина, Польща, травень (май) 2010
На сторінку 1, 2  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
iryska

Статус: Offline
Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 451
Моє авто: ЗАЗ-965

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2010 12:40    Заголовок повідомлення: Запорожці всіх країн - єднайтеся! Відповісти з цитатою

Бажаючих поїхати за кордон подивитися як треба організовувати олдтаймерзустрічі,хочу запросити до Ридзини (Польща) Саме раллі 2-3 травня, поки що не можу обіцяти, але постараюсь зробити безкоштовне проживання по-королівськи (в королівському замку). Якщо по дорозі буде Варшава, можна заїхати і в Варшаву 1-го травня - освячення машин, раллі, чудовий музей антикварної техніки і печене порося на халяву. Хто хоче подивитись, як воно орбиться за кордоном і перйняти досвід і зробити так само в себе ( це стосується в першу чергу киян, яким випала нелегка доля приймати в себе на наступний рік голодних і спраглих зазоводів Very Happy ), запрошую. Запрошення для отримання візи від організаторів забезпечу. Тобто тут витрати тільки на бензин, думаю назбирати гроші до травня можна навіть студентам.Якщо є бажання, можна відкрити окрему тему (прохання до модераторів, бо я не вмію Very Happy ): Хто хоче в травні до Ридзини?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9913
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2010 12:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Дуже цікаво Wink2
На скільки приблизно днів планується подорож?

Дивлюсь, до Ридзини зі Львову приблизно така ж відстань, як до Львову від Києва.
Тобто нам треба ще додати 2 дні - за один приїхати з Київа до Львова, плюс один по поверненню.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Zorg

Зареєстрований: 06.10.2004
Повідомлення: 932

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2010 12:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

iryska, Ну загляньте нарешті в приват Smile Вже місяць, як написав листа та чекаю відповіді
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2010 13:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
Дуже цікаво Wink2
На скільки приблизно днів планується подорож?

Дивлюсь, до Ридзини зі Львову приблизно така ж відстань, як до Львову від Києва.
Тобто нам треба ще додати 2 дні - за один приїхати з Київа до Львова, плюс один по поверненню.

До Ридзини зі Львова 820 кілометріів. Найцікавіше їхати за маршрутом Львів-Люблін-Варшава-Ридзина (Лєшно)-Краків-Львів. Ми цього року запланували ретро-фест у Отрембусах (за Варшавою) на 1 травня, а потім (для ЗІРВИГОЛІВ які не вертаються щоб встигнути на День Львова) додатково до пана Молінського на "Ралі Замок в Ридзині". Можливо пересічемося Smile

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
betxoven

Зареєстрований: 04.05.2009
Повідомлення: 515
Моє авто: 968 77г.в. 966/968 72г.в. 966 72 г.в.

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2010 14:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Мультивиза есть + знакомый на ГАЗ 24 собирается...глядишь и поеду!!))
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
rerstavrator

Зареєстрований: 16.06.2009
Повідомлення: 259
Моє авто: Заз 965А,966В,968А,968М и другие.

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2010 15:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Какой формат автомобилей?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
iryska

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2010 15:55    Заголовок повідомлення: Запорожці всіх країн - єднайтеся! Відповісти з цитатою

Zorg, а в приват, це куди? Дуже перепрошую, щось я напевно недогледіла Rolling Eyes Велике прохання повторити на мило. щоб я не рилась в листах місячної давності Very Happy
Для інформації: моя пропозиція на Варшаву і Отрембуси (фактично передмістя Варшави), про які пише Женя - це одно і те саме. Так що пересічетеся обов"язково, якщо буде бажання Very Happy
На поїздку треба буде виділити всього тиждень. Щасливим збігом обставин 1-го травня випадає на неділю, якщо в понеділо, 2-го також вихідний, то 1-е перенесеться скорше всього на вівторок. Тобто відпрошуватись з роботи (чи з науки) треба буде всього на три дні Very Happy . Якщо виїхати з Києва (я так зрозуміла, поки що один Києв цікавитьс) в п"ятницю зразу після роботи, одну ночівлю можна перночувати в Зорга Very Happy або Войтика Very Happy Very Happy . З Києва в такомі випадку буде ближче не через Львів, але якщо ЗАЗ-Козак буде їхати також в суботу, може й краще перетинати кордон разом однією колоною. Як там далі , не знаю, на ваш розгляд, бо вухастики, чи мильнички їдуть швидше, та й колона може бути завелика для одночасного пересування Перчик грубит В Польщі є непогані кемпінги, але ми в Варшаві жили на кораблику в центрі міста - палуба, де можна зробити гріль, і стоянка поруч. Не знаю теперішню ціну, бо це було так давно.
Тобто план приблизно мав би бути такий:
30.04 - перетин кордону, доїзд до Варшави, ночівля
01.05 - День. Святого Кшиштофа в Варшаві, переїзд в Ридзину ночівля в Ридзині. Можна ще раз преночувати в Варшаві, і виїхати в Ридзину раненько
02-03.05 - раллі в Ридзині
04.05 - виїзд на Вроцлав, екскурсія по місту
Можу скласти план до кінця тижня, але це залежить вді того скільки в кого буде часу. Якщо буде бажання погуляти на День міста у Львові 7-8 травня, тоді можна по дорозі гуляти по Польщі, шлях через Коаків дуже цікавий. Або ще й заїхати в Словаччину Very Happy , щоб "зарахувати" ще одну країну, коло не велике. Якщо ні, можна зразу додому. Але думаю, як вже так далеко за\хати, то т реба максимально скористатися.
Детальніша інформація про Отрембуси на
http://www.muzeum-motoryzacji.com.pl/podstrony/imprezy.php

Повернутися до початку
Zorg

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2010 16:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

З верху в цьому форумі є приватні подомлення. Я не маю Вашого емейла. продублював ще одне повідомлення.
Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2010 16:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Поскольку на авто я ездил только в Россию и Беларусь, то на выезд в Польшу я решусь только в составе колонны с более опытными путешественниками Wink2
Я предположил, что в Ридзину едут Евгений со-товарищи, и приглашают присоединиться (постоянно забываю, что Ирине ехать с противоположной стороны Laughing).
Если же речь идет о самостоятельной поездке, с вероятной встречей "уже там", то я не решусь Embarassed

С вашего сайта:
Цитата:
2. 29 квітня-7 травня. Польща. Варшава. Ралі польськими містами-побратимами Львова, які прийматимуть Євро-2011. Маршрут№1: Львів-Варшава-Познань-Вроцлав-Краків-Львів-(1443 км). Маршрут№2: Львів-Варшава-Гданськ-Познань-Вроцлав-Краків-Львів (1800 км);
То есть, у ЗАЗ-Козак заезжать в Ридзину в планы не входит, и это разные события?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2010 17:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
Поскольку на авто я ездил только в Россию и Беларусь, то на выезд в Польшу я решусь только в составе колонны с более опытными путешественниками Wink2
Я предположил, что в Ридзину едут Евгений со-товарищи, и приглашают присоединиться (постоянно забываю, что Ирине ехать с противоположной стороны Laughing).
Если же речь идет о самостоятельной поездке, с вероятной встречей "уже там", то я не решусь Embarassed

С вашего сайта:
Цитата:
2. 29 квітня-7 травня. Польща. Варшава. Ралі польськими містами-побратимами Львова, які прийматимуть Євро-2011. Маршрут№1: Львів-Варшава-Познань-Вроцлав-Краків-Львів-(1443 км). Маршрут№2: Львів-Варшава-Гданськ-Познань-Вроцлав-Краків-Львів (1800 км);
То есть, у ЗАЗ-Козак заезжать в Ридзину в планы не входит, и это разные события?

На нашому сайті на титульній сторінці кожного рроку приблизно за 2 місяці ми виставляємо для ОЗНАЙОМЛЕННЯ, ОБГОВОРЕННЯ ТА ДОПОВНЕННЯ наші ПЕРСПЕКТИВНІ плани - ПРОЕКТ з датами та намірами. Пізніше на одному з останніх клубних засідань обговрорюбємо та узгоджуємо кінцевий (ЧИСТИЙ) варіант.

Цього року в нас ще узгодження не відбулося. Як правило, план змінюється , але не дуже значно - 2-3 зміни. В 2011-му ми в Польщу їздитимемо принаймні 4 рази. Можливо двічі у Редзину 2-3 травня в ході автопробігу ЄВРО-2012, та влітку на фестиваль "Барокко".

http://zazkozak.com/index.php?id=183

Ми були в Ридзині вже разів п'ять-шіст. Дійсно там чудово організовані авто-змагання, дуже гарний Замок-готель SIMP (Товариства інженерів-механікыв Польщі) та наш хороший товароиш-упорядник пан Молінський. Але, на жаль, фестиваль кожного року дуже подібний на попередній. Ми вирішили зробити декілька років паузи, або направляти до Ридзини "свіженьких" членів клубу. Тому запропонували їхати після Отрембусів до Ридзини лише частині учасників автопробігу. Ми ще не рішили , хто саме поїде. В будь якому разі стартуватимемо ми з Львова в напрямку Варшави, а повертатимемося з Кракова, тобто робитимемо "кільцевий" маршрут.
Оскільки ми авто-фан-клуб "ЗАЗ-Козак" - перш за все клуб клуб власників "Горбатих Запорожців" - будемо запрошувати приєднатися до нас ВЛАСНИКІВ ЗАЗ-965, та, можливо, одну-дві АНТИКВАРНІ МАШИНИ супроводу.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
iryska

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2010 23:16    Заголовок повідомлення: Запорожці всіх країн - єднайтеся" Відповісти з цитатою

Оце ж бо і воно Very Happy ЗАЗ-Козак бере тільки "горбатих", а я пропоную всім решта Laughing Може навіть буду їхати з України (якщо буде готоаий мій мотор). Коли я почала в 2003 організовувати поїздки нашого клубу в Польщу, то понаписувала листи багатьом організаторам - відгукнулись Ридзина і Отрембуси, до яких ми їздили 4 роки підряд (поки не набридло Laughing Там вже і з іншими клубами познайомились,
В Ридзині машин не дуже багато (порівняно), але є і унікальні, крім того завжди мотоцикли. Там також багато потсійних учасників, які для того і приїжджають, щоб поспілкуватися. І програми в них завжди дуже цікаві і різноманітні - то ми навколо замку на каяках плавали, то з рушниці стріляли ( і завжди вигравали Surprised В Отрембусах машин 200 на освячення, і музей цікваий, хоч і невеликий. Я би сказала. що ці дві імпрехзи чудово доповнюють одна одну, хоч по часу було би краще в один день більше розбіжності. Але так випало тільки наступного року - в Отрембусах імпреза в першу неділю травня, тобо в 2012 там буде значна різниця.
Як, хто і з ким їде, цк вже питання іншк, а мене цікавить поуи що юажання участі, я в. Здзіслава, директоа замку щороку вітаю з Святами, і тому до того часу хотіла би знати про яку приблизно уількість машин і людей домовлятися. машини можуть убти любі, звичайно, чим старіші, тим краще Very Happy

Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

ПовідомленняДодано: 28 Жовтень 2010 10:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Надо узнать, набирается ли кворум от нас.
Кто, кроме опытных коллег из Львова, хотел бы поучаствовать в поездке в Польшу? На данный момент не важно, в Отрембусы или Ридзину.
Только не бла-бла-бла, а серьезно и задолго планировать, готовиться?
Просто нам чтобы понимать, сколько экипажей может быть и на каких машинах.
И исходя из этого - развивать ли дальше тему и продолжать ли морочить голову Евгению и Ирине.

Повернутися до початку
Zorg

ПовідомленняДодано: 28 Жовтень 2010 11:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Возможно я. Но на даный момент у меня именно бла-бла-бла. У меня шенген заканчивается в феврале, а новый открывать еще не знаю, имеет ли смысл, потому как в следующем году сын в институт поступает. Летом не до поездок будет, а делать визу ради одной Польши... В общем определюсь ближе к делу.
Повернутися до початку
SAS

Зареєстрований: 26.05.2006
Повідомлення: 1157

ПовідомленняДодано: 28 Жовтень 2010 11:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я однозначно нет, у меня нет загран паспорта воще, да и боюсь я заграницы.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Zorg

ПовідомленняДодано: 28 Жовтень 2010 11:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Чтобы подогреть интерес к европейским олдтаймерским фестивалям - пару фото. Very Happy http://vika3.gallery.ru/?albums=1&parent=fqf9 (смотреть альбом ОМММА первая и вторая часть) Думаю кто поедет - не пожалеет.
Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

ПовідомленняДодано: 28 Жовтень 2010 12:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Витька, диверсант блин коварный Laughing
Повернутися до початку
Serg.zp

Зареєстрований: 16.09.2007
Повідомлення: 644
Моє авто: ЗАЗ-965А, 1964

ПовідомленняДодано: 30 Жовтень 2010 22:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я хочу поехать на оба мероприятия.
У меня машина на черных номерах по доверенности - так не выпустят.
Жалко отдавать номера, но придется покупать на себя.

SAS

Зареєстрований: 26.05.2006
Повідомлення: 1157

ПовідомленняДодано: 30 Жовтень 2010 22:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Serg.zp писав(ла):
Я хочу поехать на оба мероприятия.
У меня машина на черных номерах по доверенности - так не выпустят.
Жалко отдавать номера, но придется покупать на себя.

Браво, Покажи им какой есть настоящий 965-й!!!

Повернутися до початку
kobza
Шаман Сосіской

Зареєстрований: 09.11.2008
Повідомлення: 695

ПовідомленняДодано: 01 Листопад 2010 10:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Дуже би хотів поїхати,але немаю загран паспорта Embarassed
Тре постаратися зробити,і підготувати машину.
Взагалі ідея дуже класна Wink

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2010 23:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Попередній план проведення (з датами) автопробігу "ЄВРО-2011" львівського авто-фан-клубу "ЗАЗ-КОЗАК".

Іриска, плануємо завітати на основний ралійний день до Ридзини й переночувати одну ніч у Молінського.
Старт 26 квітня 2011 року.
Львів. Площа Ринок (прес-конференція для журналістів у львівській мерії. Малий сесійний зал). Урочистий старт автопробігу за маршрутом: Львів-Люблін-Варшава-Гданськ-Познань-Ридзина-Вроцлав-Краків-Львів. (Всього 1970 кілометрів).

26 квітня. Старт. Львів-Люблін (ночівля) – 270 кілометрів;
27-28 квітня. Автопробіг Люблін- Варшава (2 ночівлі) – 180 км.;
29-30 квітня Автопробіг Варшава-Гданськ (ночівля) - 350 км.;
30 квтня-1 травня. Автопробіг Гданськ-Вроцлав (ночівля) – 300 км.;
1-3 травня. Автопробіг Вроцлав-Ридзина (участь у Міжнародному фестивалі ретро-автомобілів «Замок в Ридзині» (2 ночівлі) – 105 км.;
3-4 травня. Автопробіг Ридзина-Вроцлав (ночівля) - 115 км.;
4-5 травня. Автопробіг Вроцлав-Краків (ночівля) – 300 км.;
5-6 травня. Автопробіг Краків-Львів - (ночівля іногородніх учасників автопробігу) - 350 км.)
Фініш. 7-8 травня. Львів. Участь в офіційних урочистостях присвячених святкуванню Дня Львова. Презентація акції.

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку 1, 2  Наст.
Сторінка 1 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум