Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

40ка зажигание

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Двигун
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
ARTECHER

Статус: Offline
Зареєстрований: 09.11.2011
Повідомлення: 5
Моє авто: ZAZ 40LSD

ПовідомленняДодано: 20 Листопад 2011 11:15    Заголовок повідомлення: 40ка зажигание Відповісти з цитатою

привет всем. помогите с выставлением зажигания. можно по дробнее с самого начала как и что делать. жигули для меня не проблема а заз тема новая я снял трамблер и как теперь выставлять не знаю
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Romero

Зареєстрований: 14.10.2011
Повідомлення: 46
Моє авто: 968М, Вектра, ЗАЗоцикл, Дніпро.

ПовідомленняДодано: 20 Листопад 2011 12:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А в книжечку глянути важко?
Ставиш перший циліндр в ВМТ, в такті стиску (коли обидва клапана закриті) і вставляєш трамблер так, щоб бігунок був направлений в сторону першого циліндра на кришці трамблера. Налаштовуєш запалення.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
ARTECHER

ПовідомленняДодано: 20 Листопад 2011 13:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Romero писав(ла):
А в книжечку глянути важко? Налаштовуєш запалення.
да горе в том что книги нет и первый цилиндр как мне сказали с лева верхний Very Happy я сначала не понял но дошло что вроде с лева ближе к салону авто это так?
Повернутися до початку
ARTECHER

ПовідомленняДодано: 20 Листопад 2011 13:59    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Romero писав(ла):
А в книжечку глянути важко? Налаштовуєш запалення.
да горе в том что книги нет и первый цилиндр как мне сказали с лева верхний Very Happy я сначала не понял но дошло что вроде с лева ближе к салону авто это так?
Повернутися до початку
Hammer
Великий Комбинатор

Зареєстрований: 06.08.2008
Повідомлення: 2524
Моє авто: ЗАЗ 965, 61г.в.- был :(

ПовідомленняДодано: 20 Листопад 2011 14:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Левый, ближний к шкиву масляной центрифуги

ARTECHER

ПовідомленняДодано: 20 Листопад 2011 14:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

hammer писав(ла):
Левый, ближний к шкиву масляной центрифуги
за эт спасиб а точнее как выставлять так же как на ВАЗах? Ну 1й ставим в ВМТ метка на шкиву верху левая на что ее выставлять и трамблер как выставить правильно,я в этом плане тут не понял что то. Что бегунок ставить на контакт первого цилиндра эт понял а сам то трамблер как ставится? В жигулях он должен быть повернут чем уж не помню в сторону 3го цилиндра ну это раннее-позднее там на пару градусов уже поворачиваешь а на 40КЕ куда направлять или разницы нет?
Повернутися до початку
Romero

Зареєстрований: 14.10.2011
Повідомлення: 46
Моє авто: 968М, Вектра, ЗАЗоцикл, Дніпро.

ПовідомленняДодано: 20 Листопад 2011 15:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

нема різниці, куди направляти.
Всунь викрутку в отвір свічки, підніми поршень в ВМТ і глянь в якому положені зупинилась мітка на шківу, буває мітка вертикально, а буває на "другу годину", там прилив на кришці блока є.
зкачай книгу.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
ARTECHER

ПовідомленняДодано: 20 Листопад 2011 15:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

[quote="Romero"]нема різниці, куди направляти.
Всунь викрутку в отвір свічки, підніми поршень в ВМТ і глянь в якому положені зупинилась мітка на шківу, буває мітка вертикально, а буває на "другу годину", там прилив на кришці блока є.
зкачай книгу.[/quote]
спасибі товариш,впорався! Як годинник працює та ще при 45-50км/год. На прямій різко до відмови даю йому джазу так двігло детанирує як і має бути :D поїхав даішників травити

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Двигун Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум