Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Официальные Клубы владельцев автомобилей «Запорожець»

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
SAS

Статус: Offline
Зареєстрований: 26.05.2006
Повідомлення: 1157
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 12 Квітень 2010 22:00    Заголовок повідомлення: Официальные Клубы владельцев автомобилей «Запорожець» Відповісти з цитатою

Идея ветки-создать реестр официально зарегистрированных Клубов владельцев автомобилей «Запорожець» в мире.
Я знаю только об одном - Авто-фан-клуб «ЗАЗ-КОЗАК»
Хорошо бы собрать тут данные: название клуба, город-страна, контактная информация, может количество членов клуба.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 12 Квітень 2010 23:26    Заголовок повідомлення: Re: Официальные Клубы владельцев автомобилей «Запорожець» Відповісти з цитатою

SAS писав(ла):
Идея ветки-создать реестр официально зарегистрированных Клубов владельцев автомобилей «Запорожець» в мире.
Я знаю только об одном - Авто-фан-клуб «ЗАЗ-КОЗАК»
Хорошо бы собрать тут данные: название клуба, город-страна, контактная информация, может количество членов клуба.

На офіційних сайтах Києва та Львова в розділі ЛІНКИ знаходяться посилання на веб-сторінки відомих нам автомобільних клубів власників Запорожців із Німеччини, Угорщини, Росії, Литви, Естонії, Азербайджану та деякі вітчизняні Smile

До німців, литовців, естонців та росіян (Санкт-Петербург) ми спеціально нещодавно їздили в гості, щоб особисто познайомитися та запросити до України на святкування ювілею...

Плануємо в рамках святкування 50-річчя випуску Першого Запорожця по домовленості з клубами - побратимами з УКРАЇНИ, ПОЛЬЩІ, НІМЕЧЧИНИ, ЛИТВИ та РОСІЇ (може ще долучаться естонці з Талліннського "муху-клубу") підписати багатосторонній ДОГОВІР про співпрацю, який, серед іншого, передбачатиме організацію та проведення регулярних зльотів антикварних автомобілях в країнах- учасниках.
Сподіваємося акція із святкування 50-річчя Першого Запорожця сприятиме популяризації руху за відновлення антикварних Запорожців та створення нових клубів в Україні. Тому, пропонуємо створення НАЦІОНАЛЬНОЇ РАДИ КЛУБІВ для координації спільної діяльності, та реального відстоювання корпоративних інтересів Smile

Може, це виглядає пафосно й заорганізовано, але, насправді, для нас це лише одне з цікавих хоббі. Повсякденне життя занадто сіре, потрібно якось собі його розфарбовувати Smile

Львівський авто-фан-клуб "ЗАЗ-КОЗАК" засновано в 1983 році. Нараховує 26 автомобілів ЗАЗ-965, серед яких 7 (сім!) жіночих екіпажів. Нещодавно клуб поповнило третє покоління Запорожців: поповнення - внуки членів клубу. Ми ще пам'ятаємо часи, коли на нас полювали ДАІшники, коли ми влаштовували нелегальні "покатушки", маскувалися під егідою ДТСААФ. Тепер все по-іншому...

http://zaz.kiev.ua/forum/gallery/?do=sf&g=22857&a=3210&f=45955

В 2000-му ентузіастам клубу вдалося відновити змагання трасою довоєнних Гран-прі Львова - "Львівський трикутник". З цим проектом не змогла справитися навіть Автомобільна Федерація України.
http://zazkozak.com/11.html?&L=2'

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
SAS

Зареєстрований: 26.05.2006
Повідомлення: 1157
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 13 Квітень 2010 00:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Евгений, как я выше писал, Ваш клуб это единственный о котором я знаю, я не скрою своего восхищения деятельностью вашего клуба, которая отображина на Вашем сайте.
В этой ветке, может как раз и для создания коммитета, хотелось бы создать реестр клубов, а для начала, только короткая информация:
1- название клуба,
2- город-страна,
3- контактная информация,
4- количество членов клуба.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 13 Квітень 2010 10:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ми переважно контактуємося з клубами напряму. І не лише з клубам власників Запорожців, є ще багато клубів антикварних автомобілів в яких кількість ЗАЗів не є пріоритетною. Таких переважна більшість. Не всі клуби офіційно зареєстровані, структуризовані й мають свої веб-сторінки в Інтернеті. Тим паче, що досвід підказує також цікавий факт - чим більше займаєшся балаканиною в форумах, тим менше часу залишається на конкретні реальні справи. На жаль Smile

Ще одна особливість, яка ЗА ТВОЮ ПРОПОЗИЦІЮ. В клубах, особливо великих завжди багато різних, часом абсолютно протилежних думок та бачень на подію. З власного досвіду нашого клубу знаємо, що люди по-різному ставляться до здавалося простих речей. Ми деколи сперечаємося дуже серйозно, але коли досягаємо порозуміння - компромісу, або ні, й меншість підкоряється більшості, то неодмінно проводимо спільну політику. Тому й варто сформувати Раду клубів до якої б входили (делегувалися) представники які матимуть не два-три різних, а одне чітко сформоване бачення питань даного клубу.

А як бути з тими нашими друзями "індивідуалами-диночками" які не входять в клуби з різних причин?

Наприклад, ми хочемо, щоб на зльоті присвяченому 50-річчю відбулося МАКСИМАЛЬНО БАГАТО різноманітних акцій спрямованих на популяризацію нашого автомобіля Запорожця та славного міста Запоріжжя. Частина людей, з якими, звісно, потрібно рахуватися агітує за проведення свята в форматі неформальної зустрічі "типу пікнік". Як бути в такій ситуації?

Коли ми запрошуємо на святкування до себе до Львова, то люди на перед знають, що їх чекає й вибирають - їхати чи ні. Ми звикли до речей, які дехто вважає показушними, але ми із задоволенням "попіаримося, щоб діти з львівських шкіл-інтернатів посмакували великим святковим 50-кілограмовим тором. Чи прийняли участь в шоу-уроках з вивчення Правил вуличного руху. А відпочивати будемо потім...

Звісно було б набагато простіше, якби ми всі РАЗОМ визначилися, що ми хочемо й як це робитимемо. Ніхто окрім нас нам нічого не організує Sad А думки типу "Приїдемо на місці розберемося, якось буде" Це, м'яко кажучи, не серйозно й безвідповідально Sad

Привіт!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум