Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Символика пробега 50-летия
На сторінку 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
el_fuego
Маньяк-одиночка
Маньяк-одиночка

Статус: Offline
Зареєстрований: 03.12.2007
Повідомлення: 4855
Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.

ПовідомленняДодано: 07 Грудень 2009 16:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Предлагаю к 50летию Запорожца выпустить что-то подобное:
http://www.coolgeocoins.com/blog/racer-geocoin/54/
Случайно набрел - очень понравилось.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
iryska

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 451
Моє авто: ЗАЗ-965

ПовідомленняДодано: 10 Грудень 2009 15:35    Заголовок повідомлення: Запорожці всіх країн - єднайтеся! Відповісти з цитатою

Не знаю, як там де, а взагалі-то "инициатива наказуема", в нас в кулбі, хто запропонував, той і робить Laughing
Хоча, я , чесно кажучи, відкрила сторінку, а так і не зрозуміла, що це таке. Question

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
solja

Зареєстрований: 09.10.2008
Повідомлення: 457
Моє авто: 968-м

ПовідомленняДодано: 10 Грудень 2009 16:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Цитата:
чесно кажучи, відкрила сторінку, а так і не зрозуміла, що це таке

значки. досить хороша ідея, значки до 50років запорожцю.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
MAGNET

Зареєстрований: 09.04.2006
Повідомлення: 1328
Моє авто: запорожець

ПовідомленняДодано: 11 Грудень 2009 13:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Rolling Eyes І взагалі така подія, тут не те що треба значки, тут треба щось більш пам'ятне і значиме, хоча я взагалі не за цим приїду, я давно мрію побувати на батьківщині запорожця, і з вами побачитися, і навіть малюсінькій значок буде приємним!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9913
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 16 Січень 2010 15:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Надо наклейки на машины под такое дело сделать, чтобы даже тот кто в танке, понял кто куда и откуда едет! Ну и 2 "ку" с приседанием минимум Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Valentin_ZP_UA

Зареєстрований: 17.12.2006
Повідомлення: 1404
Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion

ПовідомленняДодано: 18 Січень 2010 12:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
Надо наклейки на машины под такое дело сделать, чтобы даже тот кто в танке, понял кто куда и откуда едет!...

Это точно. И думаю приклеить их на авто нужно будет уже весной...
Чисто причина - и дата!...

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Zazik_91
ПаЯльНег/неКроФилЬнег

Зареєстрований: 18.12.2009
Повідомлення: 3081
Моє авто: ЗАЗ 965 1961г. ЗАЗ 965 196?г.

ПовідомленняДодано: 18 Січень 2010 13:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я себе купил на базаре гавкалку Laughing Rolling Eyes (что-то типа милицейского громкоговорителя(нужно разрешения-без него штраф с изьятием )) Crying or Very sad
Очень интересная вещь-можно поарать встречному транспорту... Wink

Чисто причина - и дата:
_________50
________ЛЕТ
________ЗАЗ
1 октября 1960 года

(Что-то на подобе) Embarassed

SHENOK

Зареєстрований: 31.05.2006
Повідомлення: 130
Моє авто: ЗАЗ 968 1976г.

ПовідомленняДодано: 08 Лютий 2010 01:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Предлагаю устроить конкурс детского рисунка для единой наклейки к 50-летию? День рождения асоциируется с детским праздником, торт, свечи, в общем с детьми. Мне кажется малыши могут сотворить шедевр, а потом лишь подправить и все.

Ну, что то типа этого. Что скажете?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
maxx
Запцацковед
Запцацковед

Зареєстрований: 04.12.2003
Повідомлення: 4890
Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968

ПовідомленняДодано: 08 Лютий 2010 12:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

КЛЕВО

ТОЛЬКО ПРЕДЛАГАЮ УБРАТЬ НОЛИК И НАПИСАТЬ ФАМИЛИЮ И ИМЯ АВТОРА Laughing

Антонио
Ленинградский Мститель

Зареєстрований: 16.03.2005
Повідомлення: 2811
Моє авто: ЗАЗ-968Мститель

ПовідомленняДодано: 24 Лютий 2010 15:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

может уже говорили, не перечетывал всю тему, но неплохо бы иметь бейджи, типа на шнурке табличку на шею, мол такой-то такой, оттуда-отсюда!
Или согласно регистрации выдадут такие талоны каждому?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Lnalex

Зареєстрований: 21.04.2005
Повідомлення: 795
Моє авто: Camry SXV10

ПовідомленняДодано: 24 Лютий 2010 19:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А у меня бейджик с Евпатории остался Very Happy Ура.
Надо таких еще наделать.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Ramzes
духаст вичиславыч

Зареєстрований: 12.01.2009
Повідомлення: 3203
Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?

ПовідомленняДодано: 24 Лютий 2010 22:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Антонио писав(ла):
может уже говорили, не перечетывал всю тему, но неплохо бы иметь бейджи, типа на шнурке табличку на шею, мол такой-то такой, оттуда-отсюда!
Или согласно регистрации выдадут такие талоны каждому?

+1

X2-bec

Зареєстрований: 09.12.2005
Повідомлення: 3206

ПовідомленняДодано: 24 Лютий 2010 23:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я думаю каждый сам себе оформит. Дизайн: ник и аватарка
Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Zanoza
Красива! Талантлива! Скромна!

Зареєстрований: 03.08.2007
Повідомлення: 1240
Моє авто: ЗАЗ-965 64г.

ПовідомленняДодано: 24 Лютий 2010 23:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

не.....таки удобней, чтоб был одинаковый формат

X2-bec

ПовідомленняДодано: 24 Лютий 2010 23:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Надо тогда утвердить дизайн всем и найти добровольца кто печатать будет
Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
SAS

Зареєстрований: 26.05.2006
Повідомлення: 1157
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 25 Лютий 2010 00:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

X2-bec писав(ла):
Надо тогда утвердить дизайн всем и найти добровольца кто печатать будет

Сложно- потом роздавать, пересылать и т.д.
Можно просто взять левую часть форума- "Автор" добавить через слеш (/) настоящее имя - вот и дизайт (общий) и каждый себе сможет изготовить.

Гдето так

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
X2-bec

ПовідомленняДодано: 25 Лютий 2010 02:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

И бэйджик на все пузо(размер) Laughing Все то лишнее, я предлагаю только аву, ник и имя
Повернутися до початку
@rtyom
Племенной Зазовод

Зареєстрований: 05.05.2006
Повідомлення: 2558

ПовідомленняДодано: 25 Лютий 2010 10:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а чем вам такого плана бейджики не приглянулись? Мы такие на встречу в Евпатории делали

X2-bec

ПовідомленняДодано: 25 Лютий 2010 16:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

@rtyom писав(ла):
а чем вам такого плана бейджики не приглянулись? Мы такие на встречу в Евпатории делали

Отличный ) но вместо авторитета и зазосимвола я предлагаю ник побольше и пожирнее

Повернутися до початку
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 25 Лютий 2010 19:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ми для своїх автопробігів колись друкували "жаби" - аракал-наклейки.
Тепер надаємо перевагу аналогічним наклейкам на бокове заднє скло. Пропонуємо зробити щось подібне для всіх бажаючих з подібним дизайном та місцем для персональних даних.

Фото на моєму фотоальбомі на київському Форумі

http://zaz.kiev.ua/forum/gallery/?do=sa&g=22857&a=3210

Ось як виглядає пропонована аракал-наклейка

http://zaz.kiev.ua/forum/gallery/?do=sf&g=22857&a=3210&f=43816

Більше на веб-сторінці львівського клубу www.zazkozak.com у розділі "Гараж"

Наклейка повністю формою повторює розмір скла й не псує вигляду та фарби автомобіля. Окрім офіційного (якщо клуби домовляться про спільний логотип) малюнку присвяченого ювілею, тут можуть бути місця для розміщення різних клубних атрибутів та "білі" місця для вписування (спеціальними маркерами) персональної інформації - бейджів.

Наклейка довго зберігається, служить своєрідній єдентифікації та являється хорошою пам'яткою-сувеніром.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Наст.
Сторінка 1 з 11

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум