Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

ВВ Провода на ЗАЗ 965

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Електрика
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
LOL

Статус: Offline
Зареєстрований: 29.07.2013
Повідомлення: 47
Моє авто: ЗАЗ-965

ПовідомленняДодано: 06 Тра 2014 11:28    Заголовок повідомлення: ВВ Провода на ЗАЗ 965 Відповісти з цитатою

Поможіть з пошуком ВВ проводів на заз 965. Передивився форум на 968 підходить від 2108 а на 965 закороткі і крім того що підходять від Зіл ніяких конкретних відповідей не знайшов. Але хочеться щось краще ніж Зіл. Може хтось написати конкретну модель або номер по якому можна замовити на екзісті.
По довжині вроді такі підходять NGK RC-FT431 (0678) http://www.ngk.de/nc/ru/podbor-produkcii/produktfinder/PKW/ZUENDKABEL/FIAT/132/RC-FT431/8397/
Але я не знаю які ще параметри крім довжини треба враховувати).
Дякую за допомогу.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Дмитрий Дмитрий

Зареєстрований: 21.04.2013
Повідомлення: 322
Моє авто: ЗАЗ 965

ПовідомленняДодано: 06 Тра 2014 14:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я купил жужик с ЗиЛовскими проводами и они очень достойные с виду. Обычные силиконовые, как на всех старых ино
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
LOL

ПовідомленняДодано: 06 Тра 2014 21:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вигляд то таке) Просто хочу якісні і щоб прослужили довго. Дивився на NGK тому, що судячи по відгукам на форумі лідирують свічки NGK 5111/BP7HS такі і собі надумав брати. Думав може і провода тої фірми взяти, або аналог але як підібрати незнаю( Тому чекаю може хтось шось конкретне порадить.
Повернутися до початку
LOL

ПовідомленняДодано: 07 Тра 2014 15:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Поміряв довжину треба ще довші( 90-88-46-44-20
Повернутися до початку
LOL

ПовідомленняДодано: 09 Тра 2014 19:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

От якщо хтось ще буде шукати.
0 986 356 029 Bosch Провод высоковольтный 2
0 986 356 021 Bosch Провод высоковольтный 2
0 986 356 097 Bosch Провод высоковольтный 1

Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3185
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 09 Тра 2014 20:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

LOL в мене такі свічки є
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
LOL

ПовідомленняДодано: 09 Тра 2014 21:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Roskо
В мене вже тоже є)

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Електрика Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум