Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
васек

Статус: Offline Зареєстрований: 12.01.2014 Повідомлення: 89 Звідки: ХАРЦЫЗСК Моє авто: заз968М 1993г.
|
Додано: 20 Тра 2014 21:44 Заголовок повідомлення: |
|
|
тоже вариант! Дякую щиро. Тогда можно длинную пластину не убирать, будет служить барьером.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Vadim_K

Статус: Offline Зареєстрований: 16.02.2008 Повідомлення: 1863 Звідки: Львів
|
Додано: 21 Тра 2014 12:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
сьогодні відфоткаю і викладу....
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
васек

Статус: Offline Зареєстрований: 12.01.2014 Повідомлення: 89 Звідки: ХАРЦЫЗСК Моє авто: заз968М 1993г.
|
Додано: 21 Тра 2014 20:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
Жду с нетерпением. Спасибо . Я гадаю що допоможе! 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
васек

|
Додано: 26 Тра 2014 21:38 Заголовок повідомлення: |
|
|
Что то нету фоток со Львова Вадим где то пропал 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Vadim_K

|
Додано: 27 Тра 2014 17:22 Заголовок повідомлення: |
|
|
Сьогодні постараюсь зробити... з цими виборами чергування на роботі було, додому вертався пізно...не до фото було....((((
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Vadim_K

|
Додано: 28 Тра 2014 09:56 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я і обіцяв, хоч із запізненням але фото зробив. Оскільки в машині два електричні кола з двома автономними генераторами, відповідно і два АКБ, один з яких заді в моторному відсіці, другий у багажному. Для більшої наглядності обіцяні фото:
АКБ встановлено на рамку, яка прикручена болтами через пористу резину до днища, між АКБ і кузовом комфортно себе почуває домкрат у тряпчаному чохлі, на якому зверху у червоному пластиковому чохлі лежить збірно-розбірний трикутний знак аварійної зупинки. Ну і ще до цього бутерброду додається лійка, яка фіксується на туго між забірником повітря на охолодження - хлібницею та кузовом. З іншого боку, між АКБ і двигуном розташовується металевий інструментальний ящик, який закріплюється двума еспандерами, і також відіграє роль теплового щита, для зменшення прямого температурного впливу на АКБ.
І накінесь, фото переднього АКБ. Машина 1993р. і АКБ був розташований заді замість запаски. Рамка була повністю демонтована, і перенесена у багажник з поворотом на 90 градусів від стокового розташування. В такому положенні як по мені корисна площа багажного відсіку збільшується, принаймі дві металеві каністри по 20л влазять без усяких проблем та можливість встановлення АКБ ємністю 80-90А/г...Між АКБ та кузовом всеодно лишається простір, який я з користю використовую як нішу для сокири, молотка, літрової баночки з гальмівною рідиною, літрової баночки з трансмісійним масло, і зверху кладу банку з під води з моторним маслом... ну і для щільності і попередження пошкодження тари та лакофарбового покриття затикую різним шматтям та ганчіррям якими витираю руки. все резта думаю чудово видно на фото...

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
васек

|
Додано: 28 Тра 2014 15:17 Заголовок повідомлення: |
|
|
Спасибо тебе за фото!!!!!! Очень хорошо видно, Интересно как они оба у тебя заряжаются? Ну вот получается , что хотел, то и получил. Тему можно закрыть.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
васек

|
Додано: 29 Тра 2014 17:28 Заголовок повідомлення: |
|
|
Уважаемые модераторы , по этой теме всё понятно. Её можно закрыть или удалить, как вы считаете нужным. С уважением ,искренне Ваш васёк!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|