Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Хтось ставив "вуха" на М-ку?
На сторінку 1, 2  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Кузов
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Заєць

Статус: Offline
Зареєстрований: 10.09.2010
Повідомлення: 115
Моє авто: Заз 968M 1987р.в., Заз 966 1963 р.в., Peugeot 305 1985р.в.

ПовідомленняДодано: 23 Листопад 2010 20:13    Заголовок повідомлення: Хтось ставив "вуха" на М-ку? Відповісти з цитатою

Тема напевне троха того Embarassed , але в мене така проблема, стояв мотор від Москвича, і попередній власник вирізав в боковині диру під радіатор.
Дира досить велика, і розріз приходить якраз посередині забірників ( вони ж жабри).
От і появилась ідея поставити вуха, шоб залатати дирку, і не перемальовувати пів машини. Але я незнаю чи вони підійдуть, точніше чи зійдеть зад "вуха" з задньою частиною боковини.

П.С. в пошуку ніц такого не знайшов.

Останній раз редагувалося: Заєць (23 Листопад 2010 21:13), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
LEKS
Авторитетище
Авторитетище

Зареєстрований: 15.04.2003
Повідомлення: 7163

ПовідомленняДодано: 23 Листопад 2010 22:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а сейчас какой двигатель?

дыру лучше заварить. можно вырезать недостающий кусок с какого-нибудь донора. уши на м-ке будут дико смотреться

Заєць

ПовідомленняДодано: 23 Листопад 2010 23:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Попробую поставити питання трохи інакше:
можна поставити "вуха" на 968м, так, шоб вони виглядали як на "вухатому", тобто, чи зійдуться контури "вуха" з контурами боковини і задньої панелі, чи воно буде виглядати як "причепикобиліхвіст"???

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Zazik_91
ПаЯльНег/неКроФилЬнег

Зареєстрований: 18.12.2009
Повідомлення: 3081
Моє авто: ЗАЗ 965 1961г. ЗАЗ 965 196?г.

ПовідомленняДодано: 23 Листопад 2010 23:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

http://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=16379

Заєць

ПовідомленняДодано: 23 Листопад 2010 23:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

LEKS писав(ла):
а сейчас какой двигатель?

дыру лучше заварить. можно вырезать недостающий кусок с какого-нибудь донора. уши на м-ке будут дико смотреться

Зараз двигун рідний. Навіть 968ГЄ, нібито 45к.с.
Донора немає, є нова боковина, але вона коштує 450грн Exclamation .
А вуха можна взяти за бутилку Very Happy в знайомого.

Повернутися до початку
el_fuego
Маньяк-одиночка
Маньяк-одиночка

Зареєстрований: 03.12.2007
Повідомлення: 4855
Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.

ПовідомленняДодано: 24 Листопад 2010 01:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

видел вживую - мне непонравилось. Задок должен быть с закругленными сторонами, чтоб смотрелось достойно.. да и бока кузова, тоже
Повернутися до початку
Игорь_965А

Зареєстрований: 31.08.2008
Повідомлення: 1198

ПовідомленняДодано: 24 Листопад 2010 12:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Всё равно, надо что-то делать. От дыры избавляться. Так или иначе Sad
Ну , не заменять же боковину!
Заєць, прицепи на живульку и посмотри, как выглядит. Может, тебе самому понравится

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3185
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 24 Листопад 2010 18:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Можна попробувати зробити щось на подобі цього, але з іншими повітро забірниками:

Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 24 Листопад 2010 19:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

от щось на подобі цього:

Zazik_91
ПаЯльНег/неКроФилЬнег

Зареєстрований: 18.12.2009
Повідомлення: 3081
Моє авто: ЗАЗ 965 1961г. ЗАЗ 965 196?г.

ПовідомленняДодано: 24 Листопад 2010 19:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Жуть!

Vitoll

Зареєстрований: 13.05.2008
Повідомлення: 372
Моє авто: ЗАЗ 965, М 401, ГАЗ 21 и др.

ПовідомленняДодано: 25 Листопад 2010 13:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Есть решеточка с донора, если нужна:

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 25 Листопад 2010 14:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Vitoll писав(ла):

А може ше знайдуться 2 кута крил?

Заєць

ПовідомленняДодано: 25 Листопад 2010 14:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Vitoll писав(ла):

$?

Повернутися до початку
Vitoll

Зареєстрований: 13.05.2008
Повідомлення: 372
Моє авто: ЗАЗ 965, М 401, ГАЗ 21 и др.

ПовідомленняДодано: 25 Листопад 2010 14:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Roskо писав(ла):
А може ше знайдуться 2 кута крил?

Маєш на увазі задні крила? Передні крила залишив, а задка немає , машина вже давно порізана, тільки ця решіточка залишилась-думав десь застосувати.
Заєць писав(ла):

$?

Написав в лс.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Olexandr'95

Зареєстрований: 06.10.2008
Повідомлення: 1754
Моє авто: BMW E34

ПовідомленняДодано: 25 Листопад 2010 16:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А у голубой М-ки, что на фото, нарушена система охлаждения. Так делать нельзя... Левый воздухозаборник надо будет розвернуть в другую сторону (что бы через неё выходил воздух ). Rolling Eyes

Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 25 Листопад 2010 17:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Olexandr'95 писав(ла):
А у голубой М-ки, что на фото, нарушена система охлаждения. Так делать нельзя... Левый воздухозаборник надо будет розвернуть в другую сторону (что бы через неё выходил воздух ). Rolling Eyes

+1 тай виглядає воно....
Я хотів запропонувати такі повітро забірники, які стоять у Thunderrr-a на кришці моторного відсіку! вони виглядають класно + мають отвори для входу і виходу повітря!!!! Фото не знайшов... Embarassed

John Warner
ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 25 Листопад 2010 20:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Roskо писав(ла):
+1 тай виглядає воно....

Есть одно решение - замутить [url=http://ru.wikipedia.org/wiki/Эжектор]эжектор[/url].
В нашем, обсуждаемом случае, это будет всего лишь вырез задней кромки у воздухозаборника, максимум - это ещё немного верх прихватить, то есть, бок. ну вы поняли, надеюсь...
Таким образом, мы получим неиспорченный (почти неиспорченный, ну можно ещё на втором воздухозаборнике сделать декоративную насечку какую-то) дизайн и отменную вентиляцию.
Кто что думает по этому поводу? Wink
Жаль, сейчас не могу нарисовать (время поджимает, скоро спать уже).

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 25 Листопад 2010 21:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Або зроби от так тай все! Cool Very Happy

John Warner

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 25 Листопад 2010 21:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

По многочисленным просьбам трудящихсо я нарисовал этот самый эжектор.
Как вы видите - ничего сложного...

И вся недолга... Wink

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
LEKS
Авторитетище
Авторитетище

Зареєстрований: 15.04.2003
Повідомлення: 7163

ПовідомленняДодано: 25 Листопад 2010 22:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

у меня на крышке багажника как раз и есть эжектор, для выхода воздуха от радиатора
только он не так устроен, а так, как и решетка на м-ке

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Кузов Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку 1, 2  Наст.
Сторінка 1 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум