|
ЗАЗ Форум Присвячений автомобілям Запорожець
|
|
|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Жужаро
Статус: Offline Зареєстрований: 09.07.2023 Повідомлення: 63 Звідки: Миколаїв
Забанен Причина? |
Додано: 14 Березень 2024 19:58 Заголовок повідомлення: Антена |
|
|
Потребую поради щодо антени радіо. В мене сама проста китайська гамнітола мп3 і радіо ловити на зовнішню антену не хоче. Ну, ловить радіо-перець, але дуже тихо і тріскуче, ледве чути. Я вже купу штирів і телескопів пробував, і 75см, і 150см. То є питання, чи допоможе активна антена? Їх купа, від 80 грн і до доху@ дорого. Чи добре працюють дешеві внутрішні антени, ті що на скло клеються, коробочка з двома вусами? Наразі радіо слухаю з мп3-модуля від портативної музичної колонки, який ловить купу станцій без антени, з дротом 75см, а магнітола працює як підсилювач для нього. Але ж не хочеться так складно.
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Жужаро
Статус: Offline Зареєстрований: 09.07.2023 Повідомлення: 63 Звідки: Миколаїв
Забанен Причина? |
Додано: 20 Березень 2024 10:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
Загалом - якщо живете десь в селі, маєте в машині китайську дешеву мп3/радіо магнітолу, то забудьте про радіо взагалі. З пасивною антеною якусь станцію тихенько ловить, активна антена взагалі нічого не ловить. Ці гамнітоли мабуть для сильного сигналу в межах міста, і антенами справу не виришіти. Правда, я ще не спробував підсилювач антени. Задовбало гроші витрачати на експерименти з купою антен. А от в кого старі касетні чи дискові магнітоли, то в них тюнер досить гарно працює з будь якою антеною, особливо касетники з пошуком станцій вручну, крутінням ручки.
|
|
Повернутися до початку |
|
|
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете знищити свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях
|
|