Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Меговстреча 2012 - Каменец-Подольский (20-22 июля)
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 55, 56, 57  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Sten88

Статус: Offline
Зареєстрований: 04.03.2011
Повідомлення: 147
Моє авто: ЗАЗ-968,ЗАЗ-966в;АЗЛК-2140;GW Safe

ПовідомленняДодано: 16 Грудень 2011 08:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

**MAGNET** писав(ла):
Sten88 писав(ла):
Насчёт даты выпуска 966, сегодня смотрел машинку с номером 141 так он 67 года выпуска.

голубого цвета? Я тоже его смотрел,жуткий колхоз, + их за 1967-ой год выпустили около тысячи экземпляров, у меня был недавно(продал) 1968-го года 1069 номер кузова...
да голубой. Колхоз был такой что я чуть не прослезился (
к тому же варенный переваренный, цена 2000 у.е. Используется хозяевами как повседневная машина!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
SIMON

Зареєстрований: 22.02.2004
Повідомлення: 4955

ПовідомленняДодано: 16 Грудень 2011 13:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Инструкция по эксплуатации к 966В напечатана(сдана в производство) в октябре 1966г. Буква В на обложке явно вставлена в уже готовый макет. Так что дата кажется мне вполне логичной. Просто уважаемый CrusadeR так уверенно заявил о датах... - я подумал, а вдруг у него какой то абсолютный источник, так сказать "истина в высшей инстанции".
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2011 14:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Львівський авто-фан-клуб "ЗАЗ-КОЗАК" вперше за десять років змушений вивісити на свому клубному сайті ПРОЕКТ календаря акцій на наступний рік.

http://zazkozak.com/index.php/2011-01-24-22-49-02/133--l-r-2012-

Прохання визначитися з місцем та датою проведення ЗЛЬОТУ, щоб й наші представники могли пийняти у ньому участь - потрібно підготуватися - у всіх робота. З повагою.

P.S. Наша пропозиція на 18-те липня поки залишається актуальною.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Valentin_ZP_UA

Зареєстрований: 17.12.2006
Повідомлення: 1404
Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2011 15:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Цитата:
9). Липень. Міжнародний Зліт та автопробіг власників «Запорожців» (о. Хортиця. Запоріжжя). Автомобілісти з України, Німеччини, Литви, Азербайджану, Польщі, Росії, Білорусі та Латвії.

Цитата:
Примітка: пункти 9 та 12 виключно для ЗАЗ-965, решта - для усіх підрозділів клубу.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2011 15:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Valentin_ZP_UA писав(ла):
Цитата:
9). Липень. Міжнародний Зліт та автопробіг власників «Запорожців» (о. Хортиця. Запоріжжя). Автомобілісти з України, Німеччини, Литви, Азербайджану, Польщі, Росії, Білорусі та Латвії.

Цитата:
Примітка: пункти 9 та 12 виключно для ЗАЗ-965, решта - для усіх підрозділів клубу.

З кінця 2010-го року в межах "ЗАЗ-КОЗАК" створено підрозділи ретро-автомобілів та історичних військових (мілітарі) авто. Вже у 2011-му році в декількох якціях клубу приймали участь не лише ЗАЗ-965. У фестивалі "Леополі Гран Прі", у туристично-навігаційних ралі чи благочинних дитячих акціях в школах-інтернатах з нами приймають участь антикварні BMW, опелі чи мерси...

Проте до традиційних наших акцій таких як 9 та 12 пункти (наприклад: "День народження Запорожця") ми залучаюмо саме ЗАЗ-965. Тож не дивно, якщо на Зліт Запорожців приїдуть лише "Запорожці"...

Повернутися до початку
Cymbal

Зареєстрований: 08.11.2010
Повідомлення: 1
Моє авто: заз968м

ПовідомленняДодано: 26 Грудень 2011 20:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я за 18 июля

Barbarossa
НашКузьмич

Зареєстрований: 23.01.2009
Повідомлення: 3193
Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 05 Січень 2012 00:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Евгений, реально даже на ходовой машине совместить хотя бы одну-две -максимум три вылазки в сезон (а тем более за гарницу)--трудно. КАК вы умудряетесь быть везде??? Спонсоров убираем как потенциальное жлобьё (быть может, ошибаюсь). Остается голый ентузиазм? Ведь большинство клубников обычные "пересічні" граждане без супердоходов. Я вошел по Вашей ссылке и чуть слюнями не подавился от изобилия импрез. Делитесь секретом Привет!...

...все даты хороши, напрягает лишь одна, ДАТА ВЫЕЗДА ИЗ ГАРАЖА

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 05 Січень 2012 12:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Barbarossa писав(ла):
Евгений, реально даже на ходовой машине совместить хотя бы одну-две -максимум три вылазки в сезон (а тем более за гарницу)--трудно. КАК вы умудряетесь быть везде??? Спонсоров убираем как потенциальное жлобьё (быть может, ошибаюсь). Остается голый ентузиазм? Ведь большинство клубников обычные "пересічні" граждане без супердоходов. Я вошел по Вашей ссылке и чуть слюнями не подавился от изобилия импрез. Делитесь секретом Привет!...

...все даты хороши, напрягает лишь одна, ДАТА ВЫЕЗДА ИЗ ГАРАЖА

У нас завжди сезон розпочинається швидко - 19 січня. (а закриваємо автомобільний сезон традиційно 19 грудня). В цей день на Водохрестя ми відправляємося на фестиваль купатися в ополонці. Справа ДОБРОВІЛЬНА (від Львова всього 40 кілометрів). Звісно, ніхто нікого не заставляє: минулого року, наприклад, до води купатися заходило всього 6 (шість) чоловік. У нас у клубі так повелося - в акціях приймає участь лише той, хто цього хоче. Тому й сезон розпочинають не всі на "власних колесах" - для тих, хто ще не зняв автомобіль з зимоівї сплячки замовляємо автобус.

Оскільки "ЗАЗ-Козак" -клуб порівняно великий й являється СІМЕЙНИМ клубом (на сьогодні в списках майже пятдесять чоловік) - то завжди на акціях відбувається ротація - хто може, той приїжджає. Стараємося нікого не напрягати, але є й обовязки перед клубом. Наприклад, якщо клуб допоміг своїм членам отримати довгострокові Шенгенські візи , то й віджповідно, член клубу має принаймні раз-два репрезентувати клуб на міжнародній акції.

Оскільки ми маємо великий досвід (клуб засновано у 1983-му) та хорошу історію (мається на увазі - нам довіряють) тот й з спонсорами якось вдається порозумітися...

Повернутися до початку
Barbarossa
НашКузьмич

Зареєстрований: 23.01.2009
Повідомлення: 3193
Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 05 Січень 2012 22:22    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Дякую, вичерпно і зрозуміло.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Ramzes
духаст вичиславыч

Зареєстрований: 12.01.2009
Повідомлення: 3203
Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2012 15:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ну так что созрели где когда и как? А то время быстро летит))

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Руст

Зареєстрований: 17.11.2010
Повідомлення: 64
Моє авто: Заз 968мд

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2012 16:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а может от каждого региона представители,подумают где можно провессти мега слет,скинут фотки(природы или местра встречи),и тогда можно будет не вслепую голосовать.
Повернутися до початку
Ramzes
духаст вичиславыч

Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2012 17:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Руст писав(ла):
а может от каждого региона представители,подумают где можно провессти мега слет,скинут фотки(природы или местра встречи),и тогда можно будет не вслепую голосовать.

Ну как бы лето море пляж песок Wink

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Руст

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2012 17:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

)))) я конечно не против)))).фотки крыма врятли тут нужны)))),но отдельные интерестных мест валом)))).
Повернутися до початку
Черноморец
Дохтор цЫлЮлькин

Зареєстрований: 08.07.2009
Повідомлення: 841
Моє авто: рига 30 мини

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2012 19:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ramzes писав(ла):
Руст писав(ла):

Ну как бы лето море пляж песок Wink

Азовское?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Руст

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2012 19:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а че с черным случилось?)))))))))))
Повернутися до початку
Ramzes
духаст вичиславыч

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2012 19:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Не Леха можно красное Wink

Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2012 21:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Харэ флудить! Evil or Very Mad

planne

Зареєстрований: 06.07.2010
Повідомлення: 263
Моє авто: 965,966,968,968М

ПовідомленняДодано: 08 Січень 2012 12:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А что с пробегом по крыму?Я во что бы то ни стало хочу его осуществить.Все равно летом в июле всех потянет к морю.Где бы не проходила встреча зазоводов.Почему бы после не прокатиться по курортам.А что бы не уезжать от моря тогда это Одесса.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Олег
Бриллиантовая рука

Зареєстрований: 23.05.2003
Повідомлення: 4001

ПовідомленняДодано: 11 Січень 2012 19:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

planne писав(ла):
А что с пробегом по крыму?Я во что бы то ни стало хочу его осуществить.
Настоятельно рекомендую осуществлять такие планы во второй половине сентября.

napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9916
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 11 Січень 2012 19:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

+100500
относительно:
* не жарко
* не дорого
* не грязно

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 55, 56, 57  Наст.
Сторінка 9 з 57

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум