Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

50 лет Запорожцу
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 79, 80, 81  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
zhos

Статус: Offline
Зареєстрований: 26.07.2009
Повідомлення: 483
Моє авто: ЗАЗ 965, 966, 968М

ПовідомленняДодано: 09 Липень 2010 12:05    Заголовок повідомлення: список Відповісти з цитатою

evgen1 отправил список на посещение завода
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4605
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 09 Липень 2010 13:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Тоже отправил. Подтвердите получение.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Lnalex

Зареєстрований: 21.04.2005
Повідомлення: 795
Моє авто: Camry SXV10

ПовідомленняДодано: 09 Липень 2010 18:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Николаев отправил список на мыло
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
zaporoj
аЦЦкий гонсчег
аЦЦкий гонсчег

Зареєстрований: 30.01.2010
Повідомлення: 1488
Моє авто: моя, подтверждаю!

ПовідомленняДодано: 09 Липень 2010 19:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а я вас встречу уже в Крыму в г. Феодосия. все подробности обсудим с evgeny1 по телефону.

Ramzes
духаст вичиславыч

Зареєстрований: 12.01.2009
Повідомлення: 3203
Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?

ПовідомленняДодано: 09 Липень 2010 23:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

предварительный список Харьковчан скинул в личку. Потвердите если получили. Основной думаю на днях составим.

Zorg

Зареєстрований: 06.10.2004
Повідомлення: 932

ПовідомленняДодано: 10 Липень 2010 00:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ну, первый пошел! Smile (Хотя скорее всего не первый, но по крайней мере первый отметившийся), рано утром стартую на Львов!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 10 Липень 2010 01:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

[quote="Zorg"]Ну, первый пошел! Smile (Хотя скорее всего не первый, но по крайней мере первый отметившийся), рано утром стартую на Львов![/quote

Чекаємо!
Німці, литовці та... Запрожці вже у Львові.
Програма святкування
«День народження Запорожця»
(м. Львів «ЗАЗ-КОЗАК»)
10 липня (субота)
14.00 - дитяча тематична вистава-гра для школярів ("Пригоди Робокопа" - Ляльковий театр);
15.00 - шикування автомобілів для виставки-презентації (пл. Ринок);
15.00-15.30- Дитячий художній пленер "Діти розмальовують "Запорожець"
(відп. Катерина Кароль. Гал.УДЮМК);
15.30 - Вікторина для дітей "Правила дорожнього руху"
(пров. підполковник міліції Світлана Добровольська);
16.00 - розрізання Великого ювілейного святкового торта (шоу "Шампанське");
16.30 - прес-конференція для ЗМІ;
17.00 - урочистий старт колони на о. Хортиця в Запоріжжя ("Козацький салют");
По завершенні офіціозу-товариська зустріч типу "піца-пиво..."

11 липня (неділя)
Старт 1-ої колони на Хортицю («довший» маршрут - через Чернівці);
Екскурсійно-розважальна програма для гостей (Центральна частина Львова);
Робоча зустріч щодо Підписання Меморандуму про співпрацю між автомобільними ретро-клубами Львова (Україна), Любліна (Польща), Вілкавішкіса (Литва), Калінінграда (Росія) та німецького ЗАЗ-клубу.

12-го липня (понеділок)
Старт основної колони "коротким" маршрутом (перший день пробіг Львів-Вінниця- 370 км.). У Вінниці обидві "Львівські" колони об'єднуються та ночують на базі автоклубу в наметах на березі озера (гаряче харчування - уха чи плов по замовленню в місцевому кафе)

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
MAGNET

Зареєстрований: 09.04.2006
Повідомлення: 1328
Моє авто: запорожець

ПовідомленняДодано: 10 Липень 2010 11:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

(RUS) у меня или туго всасываемость, или я совсем отупел на почве подготовки, так мы чё на завод без регистрации не попадём? Господа хорошие,вы меня простите, но я не форумчанин, я с этими делами трудноват, неужели не будет людей которые не с форума,они тоже не попадуд на родной Коммунар(

(UA)у мене чи туго всмоктуваність, або я зовсім отупіла на грунті підготовки, так ми че на завод без реєстрації не потрапимо? Господа хороші, ви мене вибачте, але я не форумчанін, я з цими справами важкувато, невже не буде людей які не з форуму, вони теж не попадуд на рідній Комунар (

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 10 Липень 2010 11:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

**MAGNET** писав(ла):
(RUS) у меня или туго всасываемость, или я совсем отупел на почве подготовки, так мы чё на завод без регистрации не попадём? Господа хорошие,вы меня простите, но я не форумчанин, я с этими делами трудноват, неужели не будет людей которые не с форума,они тоже не попадуд на родной Коммунар(

(UA)у мене чи туго всмоктуваність, або я зовсім отупіла на грунті підготовки, так ми че на завод без реєстрації не потрапимо? Господа хороші, ви мене вибачте, але я не форумчанін, я з цими справами важкувато, невже не буде людей які не з форуму, вони теж не попадуд на рідній Комунар (

Предврительные списки нужниы что бы облегчить работу по организации встречи н режимном предприятии пресс-службе завода. По остальных желающих присодиниться будем решать вопрос на месте.

Кстати, уже договорились об посещении автомобильного ретро-музея в городе Запорожье и встрече на Хортице с ветеранами (сказки об "Запорожцах" которые не попали в прессу)

До встречи

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Zorg

Зареєстрований: 06.10.2004
Повідомлення: 932

ПовідомленняДодано: 10 Липень 2010 13:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я у Львові. Скоро стартує святкування Smile
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
zhos

Зареєстрований: 26.07.2009
Повідомлення: 483
Моє авто: ЗАЗ 965, 966, 968М

ПовідомленняДодано: 10 Липень 2010 14:34    Заголовок повідомлення: праздник во львове Відповісти з цитатою

от лица белоруских зазоводов поздравляем клуб заз-козак с началом святкування и бажаемо усёго найкращего!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Ramzes
духаст вичиславыч

Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?

ПовідомленняДодано: 10 Липень 2010 22:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Харьковские зазмены собрали клубную встречу вчесть 50-летия горбатика. Устроили мини пробег по вечернему Харькову. Всем понравилось даже прохожим, готовы ехать на Запорожье!!

Черноморец
Дохтор цЫлЮлькин

Зареєстрований: 08.07.2009
Повідомлення: 841
Моє авто: рига 30 мини

ПовідомленняДодано: 10 Липень 2010 22:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ребята молодцы!!! мы с Одессы постараемся не ударить в грязь лицом Wink2 только не судите строго-сроки минимальные, бюджет студенческий, зато душа просит романтики)))))
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
@rtyom
Племенной Зазовод

Зареєстрований: 05.05.2006
Повідомлення: 2558

ПовідомленняДодано: 11 Липень 2010 00:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Выезжаю в сторону Запорожье через 4 часа. Впереди 1300 км

solja

Зареєстрований: 09.10.2008
Повідомлення: 457
Моє авто: 968-м

ПовідомленняДодано: 11 Липень 2010 08:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Для тих хто не їде на Запоріжжя, є завдання і досить серйозне!!!
Запис всіх новин, які будуть присвячені цьому дню. Щоб не вийшло як минулого року, нас показували по трьох телеканалам, а записів на згадку немає!!! Sad
Так що хлопці, постарайтесь будьласка! Very Happy

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Артем5309

Зареєстрований: 01.07.2009
Повідомлення: 50

ПовідомленняДодано: 11 Липень 2010 10:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

@rtyom писав(ла):
Выезжаю в сторону Запорожье через 4 часа. Впереди 1300 км

Желаю удачи в столь долгом пути

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Ramzes
духаст вичиславыч

ПовідомленняДодано: 11 Липень 2010 18:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Итак Росийская колонна уже в пути миновала Серпухов.

Ramzes
духаст вичиславыч

ПовідомленняДодано: 11 Липень 2010 18:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Только что написал VORON до Орла колоне осталось 193 км. В Орле их ждет VORON. Пока на данный момент вроде как один горбик в Колоннне.

format
НекроПедоЗаЗоФил

Зареєстрований: 04.12.2008
Повідомлення: 3876
Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи

ПовідомленняДодано: 11 Липень 2010 19:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Только, что вернулся. 3асвидетельствовали свое почтение и отдал щиток с терморегулятором @ртему.

Сам я, спалил не так давно проводку идущую от гены к клемникам и реле. Сижу колхожу новую

Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 11 Липень 2010 19:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ramzes писав(ла):
Только что написал VORON до Орла колоне осталось 193 км. В Орле их ждет VORON. Пока на данный момент вроде как один горбик в Колоннне.

Дякуємо за інформацію. Черговий офіцер на пропускному пункті "Гоптівка" (напрямок на Харків) має розпорядження сприяти пропуску автомобілів без черги за максимально короткий термін. Наємо прямий мобільний контакт в різі будь-яких проблем на українському кордоні дзвоніть мені за тел 067 900 1111 ми все оперативно вирішимо.
Щасливої дороги, до зустрічі на Хортиці.
Євгеній Кравс Львівський "ЗАЗ-КОЗАК"

P.S. Вчора у Львові святкували "День народження Запорожця". Зібралося майже 50-ть автомобілів: німці, поляки, литовці, Львів , Рівне й Луцьк. Розрізали 50-кілограмовий торт й випили неймовірну кількість шампанського "Львів". На святі побували майже 240 дітей з шкіл-інтернатів Львівщини. Святковий торт у формі автомобіля "схрумали" за 50 хвилин. Розрізав ювілейний торт головний ДАІшник Львівської облсті.
Львівські діти розмальовували модельки ЗАЗ-965 (це подарунки для ветеранів АвтоЗАЗу). Відбувся урочистий старт колони ЗАЗів й ретро-автомобілів на Запоріжжя. Ввечері - дружня вечеря-знайомство в одній з елітних піццерій Львова (випили море пива - міліція просила пити не більше літра на водія, й не їздити містом заднім ходом а червоне світло світлофора, але ми випили більше Smile
Тут декілька фотографій
http://zaz.kiev.ua/forum/gallery/?do=sa&g=22857&a=3619
Зранку перша колона стартувала на Вінницю через Чернівці, завтра стартує основна львівська колона (ще 15-ть автомобілів), трохи пізніше третя (німці й львівські "негорбаті") - ми вирішили розділити три колони по класу автомобілів...

P.P.S. Веземо подарунки Smile

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 79, 80, 81  Наст.
Сторінка 58 з 81

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум