Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець
 
    ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця
 
ЛЬВОВ ПРИГЛАШАЕТ К СЕБЕ В ГОСТИ!

 
Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
BAKLAGAN



Статус: Offline
Зареєстрований: 14.04.2003
Повідомлення: 622
Звідки: Kiev, Южная Борщаговка

ПовідомленняДодано: 24 Вересень 2003 14:41    Заголовок повідомлення: ЛЬВОВ ПРИГЛАШАЕТ К СЕБЕ В ГОСТИ! Відповісти з цитатою


Вот получил приглашение - кто хочет ехать - ВПЕРЕД!

Текст письма...

ПРЕС-РЕЛІЗ

Львівський авто-фан-клуб “ЗАЗ-Козак” об’єднує власників українського антикварного автомобіля ЗАЗ-965 – “Горбатий Запорожець” Клуб заснований у 1983 році у Львові і підтримує партнерські зв’язки з аналогічними об’єднаннями в Україні, Білорусі, Росії, Молдові, Латвії, Литві, Польщі, Італії та Болгарії.

День Львова та “АвтоТЕХ” вже неможливо уявити без оригінального авто-шоу Гран-прі “ЗАЗ-Козак”. Змагання стали традиційними, в них приймають участь все більше іногородніх екіпажів. Львівський авто-фан-клуб “ЗАЗ-Козак” – клуб європейського зразка: має свій герб, гімн (в оригінальному виконанні “Пікардійської терції”), сторінку в Інтернеті (www.lviv.ua/zazkozak ), тюнингову лабораторію.

26-28 вересня 2003 року в рамках Міжнародної спеціалізованої виставки “АвтоТЕХ-2003” у Львові пройде Чемпіонат України з автоперегонів на антикварних ЗАЗ-965: до столиці Галичини зїдуться екіпажі з усіх куточків України, щоб виявити кращих у ралі за Легендою, швидкісних перегонах на чверть милі, фігурному водінні та автослаломі. Цьогоріч Львівський авто-фан-клуб “ЗАЗ-Козак” святкує своє 20-річчя: вперше на території колишнього Союзу власники вітчизняного автомобіля об’єдналися в фан-клуб ЗАЗ-965. У 2003 році також відзначатимемо рамках святкування 44-річччя випуску Першого українського легкового авто – відбудеться Всеукраїнський зліт власників антикварної малолітражки; пройде туристичний автопробіг “Золоте кільце-2003” (замками Галичини).

У п’ятницю 26 вересня фінальний день роботи виставки присвячений нашому ЗАЗ-965. Львів’яни та гості міста матимуть змогу оглянути парад-карнавал антикварних авто клубу, де будуть презентовані й нові розробки клубної тюнингової лабораторії – спортивні моделі ЗАЗ-965, авто-кабріолет та Перший український ЗАЗ-bigfoot. По завершенні виставки-презентації учасників змагань, пройде ралі центральними вулицями Львова за Легендою – “Львівський лабіринт-2003”. Екіпажі “Горбатих Запорожців” отримають надзвичайно важке завдання: потрібно буде пройти заплутаний маршрут без штрафних очок, відзначити орієнтири у дорожніх документах і фінішувати у строго визначений час. Погодьтеся, “загубитися” у лабіринті львівських вулиць дуже просто (особливо іногороднім екіпажам), саме тому співорганізатор автосвята міське ДАІ надає в день ралі у розпорядження клубу посилений наряд волонтерів-регулювальників. Спортивну частину забезпечуватиме одна з найавторитетніших хронометричних суддівських бригад України. На переможців спортивної програми чекають Кубки від мера міста та Відділу спорту міськради. Змагання проводимуться у трьох класах. Перший – найпрестижніший, для автомобілів, що повністю відповідають заводському прототипу (мотор “рідний” -- до 900 куб. см.); друга категорія допускає використання вібчизняних моторів до 1200 куб. см. До третього – “вільного” класу віднесено усі інші “Запорожці” (дозволено будь-які зміни у переробці кузова, шасі та встановлення імпортних і форсованих моторів.

У суботу 27 вересня відбудуться оригінальні автозмагання на Львівському іподромі – швидкісні перегони на чверть милі . Програма Гран-Прі 2003 року складатиметься із чотирьох видів авто змагань та показових виступів. Окремими призами будуть відзначені кращі оригінальні та тюнингові моделі. Окремий спеціальний приз вже чекає на власника автомобіля, що приїде на змагання з місця, розташованого найдальше від Львова.

Для дітей із шкіл-інтернатів Львова, сумісно з Управлінням Державтоінспекції УМВСУ у Львівській області (капітан міліції Світлана Пасічник та ст. лейтенант ДАІ міста Юрій Макаренко) та Відділу рототи з молоддю Львівської міськради будуть влаштовані міні-вікторини із знання Правил вуличного руху, на переможців чекає оригінальний приз – прогулянка на “Запорожцях” вулицями Львова. Відбудеться урочисте розрізання та частування дітей святковим 44-кілограмовим тортом.

До Дня міста Львова-2003, ентузіасти з авто-фан-клубу “ЗАЗ-Козак” підготували випуск оригінального друкованого видання – збірки анекдотів про улюбленця українців (і не лише українців) – феноменального, кумедного, стильного, культового автомобіля -- “Горбатого” “Запорожця”.

Шоу-змагання на “горбатих Запорожцях” незмінно привертають увагу рекламодавців. Маленькі яскраво розмальовані “іграшкові” авто несуть на борту рекламу поважних фірм. Автомобільні змагання — це не лише випробування можливостей автомобіля і таланту гонщиків та механіків. Це ще й феєричне шоу, яке супроводжується великими рекламними акціями. Нетрадиційна реклама привертає увагу найбільше і запам’ятовується довше. Не можна перемогти не стартувавши. Перемагайте разом з нами! Запрошуємо до співпраці.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail Відвідати сайт автора ICQ Number
BAKLAGAN



Статус: Offline
Зареєстрований: 14.04.2003
Повідомлення: 622
Звідки: Kiev, Южная Борщаговка

ПовідомленняДодано: 24 Вересень 2003 14:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою


Все желающие ехать - связь со мной 8/050/581-27-14 или по электронке.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail Відвідати сайт автора ICQ Number
Misha_Z965
zaz-tuning.kiev.ua
zaz-tuning.kiev.ua


Статус: Offline
Зареєстрований: 09.04.2003
Повідомлення: 621
Звідки: Киев

ПовідомленняДодано: 25 Вересень 2003 00:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою


BAKLAGAN писав(ла):
...зїдуться екіпажі з усіх куточків України, щоб виявити кращих у ралі за Легендою, швидкісних перегонах на чверть милі, фігурному водінні та автослаломі.


Блин.. я б поехал, да только пока что машина не готова к первым местам.. Sad


_________________
Удачи!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відвідати сайт автора
AsTeRiX



Статус: Offline
Зареєстрований: 20.07.2003
Повідомлення: 289
Звідки: Kiev

ПовідомленняДодано: 25 Вересень 2003 00:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою


Дискриминация!!! 968М- форева!!!

_________________
Симпатичная, общительная девушка без комплексов продаст вагон цемента
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Перчик
Хулиган
Хулиган


Статус: Offline
Зареєстрований: 18.05.2003
Повідомлення: 893
Звідки: г.Украинка

ПовідомленняДодано: 25 Вересень 2003 08:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою


Во Львове в клубе токо Горби...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

 
Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
Flag Counter ЗАЗ Форум  



Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group