Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець
 
    ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця
 
Ретрофест 2018

 
Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
dixi-retro



Статус: Offline
Зареєстрований: 27.02.2009
Повідомлення: 9
Звідки: Украинка
Моє авто: ГАЗ 21

ПовідомленняДодано: 23 Квітень 2018 01:35    Заголовок повідомлення: Ретрофест 2018 Відповісти з цитатою


Друзі, вітаю!

Запрошуємо вас в Кам'янець-Подільський 8-10 червня на Ретрофест!


На три дні – у минуле! Феєричне, сповнене змістом і вишуканим смаком.
8-10 червня 2018 року в місті-фортеці, туристичному центрі та справжній перлині України – Кам’янець-Подільському відбудеться Третій міжнародний фестиваль стилю “Ретрофест”.

Не дивно, що саме це місто обрано для проведення грандіозного заходу! Кам’янець-Подільський має свою унікальну історію. А завдяки мальовничому каньйону річки Смотрич та величезній концентрації архітектурних пам’яток – Кам’янець визнаний одним з чудес України і є третім за кількістю пам’яток в Україні.

До програми фестивалю входять різноманітні заходи: шоу ретро техніки, парад капелюшків Fashion Retro, запальні танці та атмосферна жива музика, АРТ-простір, сімейний Грай-LAND. Нову драйвову дискотеку на автентичному обладнанні “від патефону до смартфону” готує унікальний проект “Еволюція ДіДжеїнгу”.

Головними винуватцями свята, за традицією, є шедеври автомобільного мистецтва — рідкісні та раритетні автомобілі й реплікари найрізноманітніших моделей і марок, іноземного й вітчизняного виробництва. Господарі «ретро-красунь» можуть похизуватися їх неперевершеним виглядом та харизмою на виставці, почесно проїхати парадом вулицями міста, поспілкуватися з друзями-однодумцями та провідними реставраторами.

Всі охочі зможуть не тільки побачити фортецю, але й повболівати, чи взяти участь у ретро-ралі “Від фортеці до фортеці”. Щороку маршрут та завдання змінюються, але незмінним залишається бажання організаторів – зробити все можливе, щоб учасники мали змогу відвідати найцікавіші куточки Хмельниччини. Навіть у малечі будуть власні перегони на педальних дитячих ретро-автівках!

Нагадаємо, що будь-хто зможе перевтілитися в ретро образ, взяти участь у конкурсі ретро-костюму чи стати зіркою подіуму, або зробити безліч яскравих фото в стилізованих фотозонах. Найенергійніших гостей Ретрофесту чекає фестивальний хіт і найулюбленіші танці – рок-н-рол, бугі-вугі, твіст. Навіть, якщо ви не знаєте рухів, спеціально для гостей Фестивалю- танцювальні майстер-класи з найкращими вчителями!

“Ретрофест” – не лише зустріч для шанувальників ретро, але і чудова можливість для молодих і перспективних журналістів та фотокореспондентів. Започаткований минулого року Молодіжний прес-центр фестивалю став постійно діючим проектом, який якісно та оперативно висвітлює фестивальне життя. А за тиждень до заходу у Кам’янець-Подільському розпочинає свою роботу “МедіаТур”. Проект для учнівської молоді від 14 до 21 років – мікс яскравого відпочинку та цікавого навчання азам журналістики з практичним застосуванням набутих навичок саме на нашому Фестивалі.

Новим напрямком у 2018 році є фотовиставка та Лекторій «Культурні мости». Численні спікери з різних куточків України будуть розповідати про те, як минуле століття втілилося в суспільних комунікаціях, матеріальних предметах та інтелектуальних працях.

Вперше небо над фестивальним майданчиком розфарбують повітряні кулі, які вже стали майже визитівкою Кам’янець-Подільського.

Участь та відвідування фестивалю безкоштовні. Однак, запрошуємо всіх охочих підтримати благодійними внесками фестиваль на платформі Велика Ідея (Спільнокошт) — https://biggggidea.com/project/tretij-mizhnarodnij-festival-stilyu-retrofest/. Ми приготували особливі подарунки для доброчинців. Серед яких: фотосесія з професійним фотографом та ретро авто, ексклюзивні авторські аксесуари від Світлани Савельєвої, особиста участь у ретро-ралі (пасажиром).

До участі у фестивалі запрошуються власники раритетних авто, реставратори, колекціонери автомобільних моделей, ретроклуби, музиканти та співаки, музичні та танцювальні колективи, дизайнери одягу, колекціонери й художники, а також усі, для кого «Ретро» не просто хобі, а невід’ємна частина життя.

Заявки для участі приймаються на сайті Фестивалю: http://retrofest.ua

Чекаємо всіх на Третьому міжнародному фестивалі стилю «Ретрофест»!


Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відвідати сайт автора ICQ Number
Barbarossa
НашКузьмич


Статус: Offline
Зареєстрований: 23.01.2009
Повідомлення: 3156
Звідки: Кам’янець-Подільський, Україна
Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 28 Тра 2018 14:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою


Ну я точно буду Very Happy
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Олег
Бриллиантовая рука


Статус: Offline
Зареєстрований: 23.05.2003
Повідомлення: 3994
Звідки: Вышгород

ПовідомленняДодано: 04 Червень 2018 16:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою


На жаль можливості не співпадають з бажаннями Crying or Very sad

_________________
Я люблю Україну! Будь ласка, поважайте нас!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

 
Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
Flag Counter ЗАЗ Форум  



Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group